Vegan hangouts: IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN VEČER NAMIZNIH IGER 7

Vegan hangouts: IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN VEČER NAMIZNIH IGER

Vegan hangouts: IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN VEČER NAMIZNIH IGER

KDAJ? Nedelja, 9.10.2022, ob 17.00.
KJE? Center Zalog – sejna soba v 1. nadstropju, Agrokombinatska cesta 2, Ljubljana.
Ponovno začenjamo z vsakomesečnimi veganskimi druženji, po kratki po-Vegafest pavzi. 🙂 S spremembo letnega časa druženja selimo v notranje prostore. Tokratnje nedeljsko druženje bo potekalo v duhu ponovne uporabe in večje odgovornosti do okolja. Dogodek je namenjen VSEM. ❤️
Vabljeni ste, da s seboj prinesete tiste kose oblačil, ki vam že dolgo stojijo v omari in ste se jih naveličali, bodo pa morda popestrili garderobo in osrečili nekoga drugega.
Na koncu dogodka boste lahko svoja oblačila, ki jih nihče ni izbral, vzeli nazaj ali pa jih podarili. Preostanek oblačil bomo namreč odnesli Kraljem ulice in v Zavetišče za brezdomce.
Po izmenjavi oblačil bomo popoldne nadaljevali z namiznimi igrami, zato prinesite tudi svojo najljubšo igro ali pa tiste, ki so primerne za krajše igralne etape.
Kot vedno na naših druženjih ob dobri (veganski!) hrani, vsak od nas prinese tudi “nekaj dobrega za pod zob”, svoj krožnik, pribor in kozarec (v kolikor ga potrebujete). Najboljše je pripraviti zalogaje v velikosti grižljaja, tako da tudi tisti brez krožnikov brez problema okusijo jedi. Super bo tudi, če se ime jedi in recept zapiše na manjši listek, ki ga lahko priložimo hrani.
Se vidimo!
#veganhangouts #izmenjevalnica #boardgames #veganpotluck #veganskodrustvo

Datum

Okt 09 2022
Zaključen!

Ura

17:00 - 21:00

Lokacija

Center Zalog – sejna soba v 1. nadstropju, Agrokombinatska cesta 2, Ljubljana.
Agrokombinatska cesta 2, Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.