petek, 12 julija, 2024

V košarici ni izdelkov.

Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju 7

Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju

KDAJ: Sobota, 11. 5. 2024 ob 11:00

KJE? Park Tivoli (severno od Fontane Rondo, blizu Jakopičevega sprehajališča), Ljubljana

 

V soboto, 11. 5. 2024, se ob 11:00 v ljubljanskem Tivoliju otvori sezona veganskih piknikov, ki jih v topli polovici leta Slovensko vegansko društvo organizira v sklopu projekta Vegan Hangouts ob različnih priložnostih. Dobrodošli vsi večletni kot čisto sveži vegani ter seveda vsi tisti, ki vam veganstvo ne da miru in bi želeli izvedeti kaj več ali pa zgolj spoznati peščico super osebic v živo.

Tokrat bo piknik športno obarvan, saj sledi letošnjemu Teku za živali v sklopu ljubljanskega Teka trojk. Na pikniku se bo navdušeno pozdravljalo vse tekačice in tekače, ki bodo letos v majicah z veganskimi napisi pretekli 12.5 km in 29 km progi s kar 10 skupinami! Piknik seveda ni namenjen samo tekačem.

Piknik bo potekal po principu “vsak prinese nekaj dobrega za pod zob” in “sharing is caring”. Pripravi se na vprašanja glede priprave in recepta … Lahko se v Facebook dogodku že v naprej pohvališ s kakšno fotografijo, kateri lahko po želji pripišeš tudi recept. Na pikniku bodo na voljo informativni letaki, mesto za prijavo na Veganski izziv in mize za veganske dobrote. Dobrodošli so tudi različni športni rekviziti, s katerimi se lahko popestri piknik, ter kakšna podloga za sedenje.

ZERO WASTE pobuda: Prinesi svoj krožniček in žlico/vilico, da ne proizvedemo preveč odpadkov. Seveda ne pozabi tudi svoje steklenice z vodo. Ker bo piknik potekal znotraj zavarovanih območij krajinskega parka KP Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib ter naravnega spomenika Tivoli, je še toliko bolj treba paziti na to, da se za seboj ne pušča smeti.

Vabimo vas, da na dogodek pridete peš, s kolesom ali z javnim transportom.

Na pikniku se bo zbiralo prostovoljne prispevke za kritje stroškov izvedbe Vegan Hangouts in za nadaljnje delo za živali.

Datum

Maj 11 2024
Zaključen!

Ura

11:00 - 14:00

Več info

Več

Lokacija

Ljubljana, Tivoli
Tivoli, Ljubljana

Organizator

Slovensko vegansko društvo
Slovensko vegansko društvo
Telefon
068 645 622
Email
info@vegan.si
Spletka
http://vegan.si/

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Prijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.