četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

VEŠČINE MODERIRANJA ZA VSAKOGAR - Naučite se moderirati in moderirajte, da bi se učili 7

VEŠČINE MODERIRANJA ZA VSAKOGAR – Naučite se moderirati in moderirajte, da bi se učili

6-dnevni trening (https://www.akademijaznanja.si/vescine-moderiranja/) je namenjen vsem, ki delajo s skupinami in se želijo naučiti tehnik skupinskega dela (načela sodelovanja, ustvarjanje varnega prostora, opredelitev problema, tehnike za ustvarjanje in organiziranje idej ter postavljanje prioritet, ustvarjalno reševanje problemov, reševanje problemov na osnovi vrednot, postavljanje in evalvacija ciljev, tehnike za doseganje soglasja), še posebej pa vodjem na vseh ravneh in izobraževalcem (mentorjem, trenerjem, supervizorjem). Zaradi praktične naravnanosti so vse veščine in tehnike takoj prenosljive v prakso.

Z veščinami moderiranja se organizacije prilagodijo in ustvarijo rezultate hitreje, člani skupine so bolj motivirani, da podprejo sprejete odločitve in prevzemajo odgovrnost za rezultate. Skupinska ustvarjalnost in sposobnost inoviranja se pomnoži, prizadevanja skupine prinašajo kakovostnejše in trajnejše rezultate kot prizadevanja posameznikov. V moderirani skupini udeleženci poučujejo in se učijo hkrati – prenos znanj in dobrih praks je bistveno hitrejši kot v običajni skupini. Vpeljevanje sprememb v organizacije poteka lahkotno in hitro, saj so tisti, ki spremembe vpeljujejo, tudi sodelovali pri njihovem načrtovanju. Upora proti spremembam praktično ni, saj so bili v njihovo načrtovanje vključeni predstavniki vseh deležnikov – vsak glas je bil slišan. Ker so ljudje slišani in upoštevani, so pripravljeni prispevati svoje vire, da razmišljajo in delujejo za splošno dobro organizacije. Izboljšajo se medsebojno razumevanje, spoštovanje, medosebni odnosi in timsko delo.

Trening bo vodila Karin Elena Sánchez, mednarodno priznana izobraževalna trenerka, CPF profesionalna moderatorka (IAF), mednarodno certificirana NLP trenerka (INLPTA, DAVNLP)  in mojstrica coach (INLPTA): https://www.akademijaznanja.si/o-izvajalki/

Prijave zbiramo  do 20maja 2022https://www.akademijaznanja.si/vescine-moderiranja-za-vsakogar-prijava/ Za dodatne informacije je na voljo Petra Vidič, tel.: 01 500 41 44, 041 380 038, E-pošta: info@videocenter.si.

VEŠČINE MODERIRANJA ZA VSAKOGAR - Naučite se moderirati in moderirajte, da bi se učili 9

Datum

Jun 10 - 12 2022
Zaključen!

Ura

9:00 - 17:00

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.