Webinar na temo energetskih tipov v Human Design-u 7

Webinar na temo energetskih tipov v Human Design-u

Vabljeni na predavanje o energetskih tipih in strategiji, ki je vezana na posamezni tip. Human Design razdeli posameznike, glede na tip aure oz. energetsko polje, na štiri energetske tipeManifestator, Generator, Projektor, Reflektor. Vsak od teh tipov ima specifične lastnosti aure, ki narekujejo njegovo pravo strategijo za delovanje v življenju.

Pomembno je zavedanje, da čeprav so si posamezni tipi med seboj zelo različni, ne pomeni, da je kateri koli od njih večvreden ali pomembnejši. Vsi tipi so potrebni, da človeštvo funkcionira in deluje kot celota. Na tipe ne smemo gledati z vidika hierarhije ampak z vidika medsebojne povezanosti, dopolnjevanja in sodelovanja; torej sinergije. Hierarhija je stvar preteklosti; sinergija je način delovanja, ki nas pelje v novi svet; kar je namen Human Designa. Je orodje, katerega namen je prebuditev zavesti ljudi na Zemlji.

Razumevanje svojega osebnega energetskega tipa in mehanike, ki mu je osnova, nam omogoči videti sebe v pravi luči; da nam priložnost, da spoštujemo in cenimo sebe za vse tisto kar smo in se ne obsojamo ali krivimo za vse tisto, kar nismo, pa mislimo, da bi morali biti.

Enako velja za odnos- katerikoli: življenjsko partnerstvo, poslovno partnerstvo, odnos med staršem in otrokom, brati in sestrami, prijatelji, itd. Poznavanje mehanike drug drugega in hkrati delovanje v skladu z lastnim dizajnom, nam da možnost, da živimo odnos v svojem polnem potencialu.

Na predavanju bomo poleg teoretične razlage poskušali tematiko predstaviti v praksi. Pogledali bomo kako na praktičen način v vsakdanjem življenju priti v stik s sabo glede na posamezen tip, kako delovati v skladu s svojo strategijo in kaj je pomembno pri delovanju v odnosih. Dobili boste nekaj konkretnih napotkov za »delo doma«.

Vabljeni vsi tisti, ki še niste prejeli osebne analize, ki se le spogledujete s Human Designom in tudi vsi tisti, ki ste že bili na osebnem svetovanju, pa bi si želeli dodatno poglobiti znanje ali prejeti nadaljnjo usmeritev zase.

Dobimo se v ponedeljek 16.1. ob 19ih, na zoom-u. Družili se bomo (predvidoma) 90 min. Če vam termin ne ustreza, bo na voljo posnetek. Cena je 22 eur.

Prijave do 13.1. na info@katja-zupancic.com

Datum

Jan 16 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 19:00

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.