sreda, 28 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Začuti in Bodi 7

Začuti in Bodi

Začuti in bodi je zasnovana kot 2 urna delavnica, v kateri se bomo najprej osredotočili na svoje telo in čute, da svojo begajočo pozornost pripnemo v sedanji trenutek. Opremljeni s tem zavedanjem si bomo dovolili izraziti svojo prisotnost tudi na energetski ravni in samozavestno zapolnili svoj osebni prostor.
V prvem delu delavnice bomo spoznali, da nam telo in okolica nenehno pošiljata sporočila, ki jih naš preobremenjen in neosredotočen senzorični sistem v veliki meri spravi mimo naše zavesti. S sprostitvijo, pozornostjo in namenskim stikom z raznimi dražljaji, bomo dosegli, da nam bo v lastni koži prijetno ne glede na okoliščine. Po kratki pavzi bomo nadaljevali z drugim delom, v katerem bomo zavedanje telesa nadgradili z zavedanjem svoje energije. Spoznali bomo, kako se osebni prostor širi in oža, kako sprejema in zavrača ter ugotovili, da to nadziramo sami. Z gibalnimi vajami v parih in v skupini bomo raziskovali, kje so meje naše prisotnosti in kako se odzivamo na različne meje ljudi okrog nas.
Delavnica bo potekala na idilični posesti Dujčeve domačije blizu Škocjanskih jam in tik ob reki Reki. Zaželen prispevek za udeležbo je 20 EUR. Prijaviš se lahko na naslednji povezavi: https://forms.gle/BoPWav9KpiAqRDhU9
Prinesi si podlogo za sedenje in stekleničko vode. Nekatere vaje bomo izvajali bosi.
Delavnica bo izvedena, če bo vsaj 8 prijavljenih.

Datum

Avg 13 2022
Zaključen!

Ura

10:00 - 12:00

Cena

20 €

Lokacija

Dujčeva domačija
Škoflje 33, 6217 Vremski Britof
Spletka
https://dujcevadomacija.com/
Društvo Steblo

Organizator

Društvo Steblo
Telefon
031486689
Email
drustvo.steblo@gmail,com
Spletka
https://www.facebook.com/drustvosteblo

Predavatelj

TOP DOGODEK

oktober 2022
Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.