Zavestni Kreator svojega Življenja - Online / Transformacijska Tehnika TISA 7

Zavestni Kreator svojega Življenja – Online / Transformacijska Tehnika TISA

Zavestni Kreator svojega Življenja

Transformacija, Informacija, Samozdravljenje, Aktivacija.

Spomini telesa.

Naše telo nosi v sebi na tisoče in tisoče spominov na vse, kar se nam je zgodilo do sedaj.

Če so v teh spominih lepi trenutki, lepi dogodki, lepa čustva in lepe misli, je naše življenje lepo, radostno, zdravo in lahkotno.

Kaj pa, če smo polni strahov, težkih življenjskih izkušenj, težkih misli, starih prepričanj, ujeti v nepredelanih čustvih in jih še vedno zadržujemo v sebi?

To nam ni več lahko, lahkotno in zagotovo sabotira kakšno področje našega življenja. Ko to vemo, se bomo zavestno odločili sprostiti in spustiti vse te težke in zataknjene spomine, misli, čustva in energijo iz našega sistema za lepše in lažje življenje ponovno na zemlji, tukaj in sedaj.

Izkustveni tečaj Back to Body – Back to Source odkriva neverjetno znanje, sposobnosti in spomin našega telesa, za katerega sploh ne vemo, ali se ga zavedamo, da ga imamo in nosimo ves čas v sebi.

 • Znanje, da nam s popolno natančnostjo odgovarja nazaj z odgovori in nam pokaže točno, kaj je vse v nas in zakaj nam na nekem področju v življenju ne gre.
 • In znanje, da se vsega balasta tudi takoj znebi, spusti, se razbremeni, da lahko ponovno končno svobodno zadiha in z njim tudi mi. Stari težki spomini, ujeta in nepredelana travma, negativne misli in prepričanja, ki nas sabotirajo…vidimo, ozavestimo, predihamo, spustimo, odpravimo in zamenjamo ter spremenimo v 5 minutah. Čustvena teža, stari spomini in energija, ujeta travma v telesu…vdihni in sprosti v 5 minutah.
 • V samo 5 minutah. Tako enostavno bo to za vse nas. 

Po tem tečaju boste točno vedeli, kaj pomeni stavek,” Vsi odgovori so že v tebi.” 🙂

Najlažji in najhitrejši način, da se potopite v vse, kar ste.

 • Transformacija v nas se začne isti trenutek, ko se odločimo, da nekaj v svojem življenju spremenimo.
 • Informacija, ki pride pusti velik pečat v nas. Odpre nam oči. In nikoli več ne moremo gledati na sebe na isti stari način. Odpre se nam pot za naprej. V takojšnjo spremembo.
 • Samozdravljenje se začne isto sekundo, ko informacijo slišimo, dojamemo, objamemo in jo sprejmemo v sebe. Začne se sprememba, samozdravljenje, spreminjanje in celjenje v nas.
 • Aktivacija se zgodi, ko se z novim znanjem o sebi prebudimo in se odpremo novim možnostim kreiranja našega življenja v smeri za lepšo bodočnost.

Izkustveni tečaj Back to Body – Back to Source, kjer se naučimo dveh močnih tehnik in spoznamo moč in znanje lastnega telesa.

 • Prva tehnika je znanje, kako pridobiti informacije neposredno iz telesa. Svoje telo lahko vprašamo vse, kar nas zanima o sebi, in telo nam bo dalo odgovore. Ko imam odgovor, zdaj točno vem in vidim, kaj imam, kaj mislim in nosim v sebi. Lahko je moje ali pa preneseno na mene od drugih. Kar ni dobro in zdravo za mene…čas je, da gre.
 • In druga tehnika je znanje, kako na hiter in lahkoten način sprostiti in spustiti iz sebe in svojega telesa vse te stare, ujete in omejujoče spomine, misli, energijo, prepričanja, čustva in jih v parih minutah spremeniti v želeno smer. S tem znanjem postanemo mogočni in zavestni kreatorji svojih življenj. Srečno, radostno življenje, polno zavedanja, zdravja in ljubezni, ki si ga želimo in zaslužimo, se nam odpre.

Danes sprejmite pomembno odločitev za sebe in se mi pridružite na tečaju, ki vas postopoma, a zanesljivo vodi do vaše izvorne energije in znanja.

Čas je, da končno sprostimo vso to staro težo, ki je še vedno v nas, v našem telesu, in se je dokončno osvobodimo.

S tem se razbremenimo, se spremenimo in začnemo novo in svobodno življenje, vredno življenja. Zdravo, močno, srečno, radostno življenje, polno zavedanja in ljubezni, ki si ga želimo in zaslužimo.

Za boljšo izkušnjo je število udeležencev omejeno, zato ne odlašajte in si pravočasno zagotovite svoje mesto.

Po tečaju prejmete certifikat in s tem postanete TISA Praktik, Transformacijske Tehnike TISA ℠  in Zavestni Kreator svojega Življenja.

Depresija, žalost, samomorilske misli, bolezen, ne sprejemanje sebe, jeza, anksioznost, pomanjkanje radosti, pomanjkanje ljubezni do sebe, brezsmiselnost življenja, brez cilja, brez volje, težave v odnosih, težave v življenju, težave v ljubezni, ne samozavest, strah…in še bi lahko naštevala. Nekje je vzrok in ta vzrok je v vas.

Vprašajte se. Naj vam telo samo pokaže in točno pove, kje je vzrok. Ozavestite, spustite in se dokončno razbremenite vsega, kar ne potrebujete več. Tako preprosto bo vse to.

Najlažji in najhitrejši način, da se potopite v vse, kar ste.

 • TISA Preprosto orodje za osvoboditev sebe, sprostitev teže preteklosti, vrnitev v mir in ustvarjanje novega življenja.
 • In enostaven način, da dobite odgovore na vse, kar vas bremeni, da resnično spoznate sebe in se popolnoma zavedate vsega, kar ste.

 

Tečaj bo potekal ONLINE.

Datum:

 • Ponedeljek, 13. 03. 2023 od 19:00 – 22:00 ure

 

 • Cena tečaja 120 €.
 • Otroci: Za otroke od 15 do 18 leta starosti je cena 60 €.

 

Vse informacije in prijave na: inesziga.tisa@gmail.com

Po prijavi in plačilu prejmete preko e-pošte račun. In po zaključku tečaja še certifikat za TISA Praktika.

 

Bodite pripravljeni na veliko vaje in dela na sebi, saj bo ta tečaj poleg novega znanja, ki ga boste pridobili, zelo osebne, očiščevalne in izkustvene narave.

Za udeležbo ni potrebno nobeno predznanje ali fizična pripravljenost, je pa zaželena dobra hidriranost telesa, zato imejte plastenko vode s seboj za hitrejše in lažje pridobivanje odgovorov iz telesa.

 

Tečaj vodim Ines Žiga, intuitivna in energijska zdravilka s 25 letnim delom na energijskem, alternativnem in duhovnem področju, učiteljica in ustanoviteljica Transformacijske Tehnike TISA.℠

 

#nazajktelesu #nazajkizvoru #nazajksebi #potznanjainzavedanja #osvoboditevsebe #vznanjujemoč #kreatorsvojegaživljenja #backtobody #backtosource #backtoyourself

#PowerfulLifeChangingHealingTechniqueTISA


Priporočilo za tečaj:

Ker se vaje oziroma delo na sebi ves čas izvajajo stoje in v sedečem položaju ali po želji leže, vam priporočam oblačila, v katerih se boste počutili udobno.

Za udeležbo ni potrebno nobeno predznanje ali fizična pripravljenost, je pa zaželena dobra hidriranost telesa, zato imejte plastenko vode s seboj za hitrejše in lažje pridobivanje odgovorov iz telesa.

Tudi kakšni robčki niso odveč saj lahko poleg čistega miru in spokojnosti pride tudi do močnih spoznavnih fizičnih in čustvenih očiščevalnih reakcij iz telesa ( pač ljudje smo si različni )in pa joga blazina-podloga, če si boste zaželeli bolj udobne namestitve na tleh in pa mirni 5 minutni počitek na koncu tečaja.

Moto tečaja in spoznavanja sebe je: “Vse je dobro”

Vse je dobro, če začutite jok v sebi…pustite solzam, da pridejo na plano.

In vse je dobro, če se znotraj vas oglasi sproščujoči in hudomušen smeh olajšanja…naj se ga zasliši na glas.

Se vidimo. 🙂

#vsejedobro #nazajksebi #nazajkizvoru #vznanjujemoč

TOP DOGODEK

junij 2023
Ni izbranega dogodka!

Datum

Mar 13 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 22:00

Cena

120 €

Lokacija

Online

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.