Zdravilne Pesmi Amazonije Plemena Huni Kuin 7

Zdravilne Pesmi Amazonije Plemena Huni Kuin

KONCERT ZDRAVILNE GLASBE TRADICIJE HUNI KUIN
Kdaj: Torek 11.10.2022 ob 19h
Kje: Ljubljana ( točna lokacija ob prijjavi)

Prispevek: 40eur

KONCERT ZDRAVILNE GLASBE TRADICIJE HUNI KUIN NA HRVAŠKEM
Kdaj: Torek 18.10. 2022 ob 19h
Kje: Pula ( točna lokacija ob prijavi)

Prispevek: 20eur

Vse prijave nakaxinawa.si@gmail.com

Dragi prijatelji Indjancev Amazonije,

Z veseljem vam sporočamo, da nas bo v Oktobra 2022 ponovno v Sloveniji in tokrat tudi na Hrvaškem obiskal predstavnik amazonskega plemena Huni Kuin, Txana Ibâ

Še enkrat letos nas bodo predtavniki plemena Huni Kuin, iz srca Brazilije, ki ga vodi sveto zdravilo, združilo v molitvi za preobrazbo v bolj zavestna bitja in okrepilo zavezništva po vsem svetu.

V Sloveniji bosta Sveti krog zdravilnih rastlin vodila Txana Ibâ in Txai Lobo , kjer se bomo spoznali z dvema močnima zdravilnima amazonskima rastlinama Rapé in Sanago ter amazonskimi icarosi ( svetimi pesmimi pragozda )

Predstavninki plemena Huni Kuin seboj nosijo starodavno, brezčasno znanje svojih ljudi, ki jih v vsakdanjem življenju spremljajo pesmi in glasovi. Na tradicionalnih obredih jih skupaj poje celo pleme vseh starosti. Včasih so uporabljali le svoje glasove, brez bobnov in le z občasno marako. V zadnjih letih so v stiku s sodobnim svetom sprejeli nekaj instrumentov, kot so kitare in bobni in ustvarili lepe različice svojih tradicionalnih pesmi.

Duhovni vodja Txana Ibâ Huni Kuin je en izmed glavnih predstavnikov Kaxinawa Huni Kuin plemena, ki nosijo duha sočutnosti, ponižnosti in ljubezni do planeta ter vseh njegovih sorodnikov. So zagovorniki amazonskih plemenskih ljudstev, ozavzveščajo in prosijo za pomoč pri zaščiti amazonskega deževnega pragozda, njegovih plemen, rek in vseh starodavnih dreves, rastlin in živali, ki v njem bivajo. So varuh velikega gozda in glasu Mame Amazonije.

Njihova namera v Sloveniji in na Hrvaškem je širiti svojo starodavno modrostpodeliti zdravilne rastline in zdraviti. Z nami se pleme Huni Kuin želi povezati pri dvigovanju globalne duhovne zavesti ter reševanju Amazonije in celotnega planeta. Zelo smo blagoslovljeni in počaščeni, da taki mojstri prihajajo v Slovenijo in z nami delijo svoje starodavno znanje.

  • Vsaj 48h pred dogodkom ni priporočeno uživanje alkohola, ker lahko lahko izzove slabost
  • Na dan etno dogodka jejte lahko hrano in vsaj 3 ure pred začetkom na zaužijte ničesar več.
  • S seboj imejte stekleničko vode, papirnate robčke, plastično vrečko in blazinico za sedet.
  • Če igrate kakšen inštrument ga prinesete s seboj.

Na prireditvi bo tudi Indijanski Bazar z različnimi gozdnimi umetninami in izdelki, ki jih bodo Huni Kuin indijanci prinesli s seboj.

Za vstopnice prosim pišite nakaxinwa.si@gmail.com

Med gostovanjem v Sloveniji in na Hrvaškem, bodo predstavniki plemena Huni Kuin imeli tudi druge dogodke. Za več informacij pišite na: kaxinawa.si@gmail.com

O celotnem gostovanju si lahko preberete na:
HUNI KUIN KULTURNI OBREDI SLOVENIJA IN KAMENJAK OKTOBER 2022

Haux Haux
Yuxibu team

Datum

Okt 11 2022
Zaključen!

Ura

19:00

Cena

40 €

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.