četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

ŽENSKI KROG: Ustvarjalka 7

ŽENSKI KROG: Ustvarjalka

Hej,

vabim te na ženski krog, ki ga bom izvedla v soboto, 18. junija 2022 ob 18.30 uri v prostorih Višje vibracije.

ŽENSKA KOT USTVARJALKA

Ženski krog se je razvil organsko kot nadaljevanje moje alkimistične delavnice za ženske POSVETITEV in je namenjen globjemu spoznavanju arhetipov ženskosti in njihovem utelešanju.

Ženske alkimistične kroge sem poimenovala USTVARJALKA, ker je izvorna ustvarjalka osrednji arhetip ženskosti, ki povezuje in vključuje vse ostale arhetipe ženskosti.

Na ženskih krogih se bomo tako spoznavali z različnimi arhetipi ženskosti ter njihovimi svetlimi in temnimi kvalitetami ter jih skozi različne prakse integrirali v sebi.

Ženski krogi je namenjen vsem ženskam, ki se želijo globje začutiti, aktivirati svojo izvorno žensko energijo ter se spoznati z njenimi neštetimi izrazi.

 

SPOZNAVANJE IZVORNE ŽENSKE NARAVE

Ženski krogi so se razvili predvsem iz mojega globokega hrepenenja spoznati (svojo) izvorno žensko naravo, ki ni pod vplivom sodobnih idealov ženskosti.

Rada opazujem svet in se učim v odnosu do sveta, vendar sem velik del življenja spoznavala, da mi izražanje ženskosti na način kot se spodbuja v sodobni družbi ni blizu. Zunanji svet mi ni ponudil dovolj globoke simbolike v odnosu do katere bi lahko začutila svojo ženskost in jo osmislila ter jo utelesila na način kot je v skladu z mojo dušo.

Šele, ko sem začela bolj poglobljeno študirati psihologijo in astrologijo ter se dotaknila kolektivnega nezavednega je moja duša oživela in našla vzor(c)e ženskosti, ki sem jih pripravljena utelešati v svetu. Moja duša se je začela spominjati življenj v katerih sem utelešala božanske ženske kvalitete in me spodbujala k temu, da opuščam vse kar vem o ženskosti, da jo spoznam v čisti obliki skozi svoje žensko telo.

Skladno s tem se je okrepila moja povezava z arhetipskimi energijami, ki so se začele vedno bolj pretakati skozi mene in me voditi na tej poti. Začutila sem starodavno pesem v svojem telesu, ki me kliče k temu, da ustvarjam prostor za ženske v katerem se lahko povežemo z izvorom in spominjamo svoje izvorne narave.

 

KAKO POTEKA ŽENSKI KROG

Ženski krog je namenjen predvsem utelešanju različnih aspektov izvorne ženske narave, zato vključuje prakse skozi katere se spustimo globje v telo, začutimo energije, ki se pretakajo v njem in jih intuitivno izrazimo, tako, da postanejo del naše človeške izkušnje.

Gibanje je zame predvsem izražanje in je nekaj kar se dogaja od znotraj navzven kot tok izvorne energije, ki se želi v vsakem danem trenutku preliti iz duha v materijo in se izraziti v svetu v fizični obliki, zato je intuitivno gibanje glavno orodje, ki ga uporabljam v procesu utelešanja duše.

Ženski krog traja 2 uri in je sestavljen iz:

✓ Predstavitve arhetipske energije ter njenih svetlih in temnih lastnosti
✓ Aktivacije arhetipske energije s svetlobnim jezikom
✓ Utelašenje arhetipskih energij preko gibanja
✓ Integracija spoznanj
✓ Prizemljitev

Vsak ženski krog bo posvečen določeni arhetipski energiji in usklajen s kolektivnimi energijami tistega dne ter potrebami skupine žensk, ki se bodo v krogu prisotne.

 

NAMEN ŽENSKEGA KROGA

Namen ženskih krogov je v sebi aktivirati izvorne ženske kvalitete, jih preko različnih telesnih praks začutiti, utelesiti in izraziti ter osmisliti, tako, da poglobimo zavedanje sebe kot ženske in lahko svojo ženskost bolj celotno zaživimo v vsakdanjem življenju.

Božanska ženska energija se skozi vsako žensko izraža drugače in več aspektov ženskosti kot spoznamo bolj avtentično jo lahko izražamo na način, ki je v skladu z našo dušo. Ženskost je zame predvsem ustvarjalni proces, ki ni predvidljiv in stalno zahteva, da se s svojo energijo prilagajamo ritmom narave.

Povezovanje z različnimi izraznimi oblikami izvorne ženske energije preko svojega telesa je zame klic k svetosti, ki prebiva v vsaki izmed nas in vračanje k izvornim načinom bivanja, ki se skozi žensko modrost ponovno prebujajo v sodobni družbi.

“Ena sama ženska obstaja na temu svetu, ena ženska z nešteto obrazi.” – N.K.

 

PRIJAVA NA ŽENSKI KROG

Prispevek za udeležbo 2 urnega ženskega kroga je 36 eur.

Prijaviš se tako, da na elektronski naslov info@kvantnozivljenje.si pošlješ sporočilo v katerem navedeš svoje ime in priimek, naslov bivanja ter telefonsko številko.

Vse nadaljnje napotke za udeležbo dogodka prejmeš po prijavi.

Z ljubeznijo,
Jaša Gala

Datum

Jun 18 2022
Zaključen!

Ura

18:30 - 20:30

Cena

36 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.