Išči
Generic filters

Opis

Karin Baloh Martić: *Astrologija poklica*
zoom seminar, 5.6.2021

Dve od najpogostejših vprašanj na posvetih pri astrologu sta izbira primernega poklica in pomoč pri prepoznavanu življenjskega poslanstva. Čeprav se zdita vprašanji zelo enostavni, nanju ne moremo vedno enostavno odgovoriti. Vsi nekaj delamo v življenju in za preživetje, vendar je življenjsko poslanstvo nekaj več od tega. Beseda poslanstvo pomeni nekaj več od vsakdanjega dela, je delo, ki nas izpolnjuje in nam daje občutek, ko ga opravljamo, da sledimo svojemu življenjskemu namenu. Na seminarju bomo govorili o tem, kako prepoznati lastne profesionalne potenciale, kako jih ozavestimo in realiziramo. Prav tako bomo poskusili opredeliti in zaznati življensko poslanstvo in ga skušali povezati z našo profesionalno vlogo.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si). Kotizacija za zunanje udeležence znaša 56,10€.

V dobrih dveh desetletjih je Institut IPAL razvil lastno metodo treninga psihološko-duhovnega dela na sebi, ki omogoča prepoznavanje unikatnega notranjega bistva vsakega posameznika. Metoda IPAL vključuje psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj.
No Tab Selected
No Tab Selected
0
Deli to s prijateljem