Išči
Generic filters

Opis

Mario Baar: *Karma in karmična astrologija*
zoom seminar, 12.6.2021

Judovska kabala je tesno povezana s psihološko in karmično astrologijo oziroma s poznavanjem notranjih duhovnih procesov, ki se odvijajo v duši posameznika. Gre za zelo stare in preizkušene ezoterične sistema, ki se medsebojno podpirajo in se oplajajo skozi specifične zorne kote posameznikovega gledanja. Ta seminar bo namenjen spoznavanju psiholoških, astroloških, kabalističnih, karmičnih in drugih ezoteričnih lastnosti, ki se odvijajo na zavestni oziroma nezavedni ravni in krojijo usodo posameznika. Mnogi nezavedni vzorci v duši posameznika vsebujejo med drugim tudi elemente karmičnega značaja, s čemer včasih zelo usodno posežejo v njegovo življenje. Na seminarju bomo poleg osnov karmične astrologije spoznali tudi kabalistično drevo in povezanost njegovih sefir z astrološkimi simboli oziroma planeti sončnega sistema. Snov bomo podkrepili s praktičnimi primeri uporabe kabale, karmične in psihološke astrologije.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si). Kotizacija za zunanje udeležence znaša 56,10€.

V dobrih dveh desetletjih je Institut IPAL razvil lastno metodo treninga psihološko-duhovnega dela na sebi, ki omogoča prepoznavanje unikatnega notranjega bistva vsakega posameznika. Metoda IPAL vključuje psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj.
No Tab Selected
No Tab Selected
0
Deli to s prijateljem