Išči
Generic filters

Opis

Nadine Radesky: *Sinastrija s starši in v družini*
zoom seminar, 22.5.2021

Družinski odnosi so pogosto izvor nezaželenih medsebojnih neskladij. V duhovni tradiciji velja, da duša sama izbere starše, sorojence in bližnje sorodstvene vezi. S podrobno primerjavo natalne karte dveh oseb lahko ugotovimo medsebojno razumevanje in z globinskim uvidom značilnost med njima. Tako primerjavo imenujemo sinastrija – iz grške prepone syn s pomenom medsebojne povezanosti in besede astron, ki pomeni zvezda. Vemo, da družinska klima, v kateri otrok odrašča usodno vpliva na kasnejše odnose. Posvetili se bomo najzgodnejšim vplivom, pogledali zgodnje odnosne izkušnje in kako čustveno varne so bile. To je obdobje, v katerem smo lahko razvili zaupanje, kako se okolje odzove na naše odnosne potrebe, kajti vse, kar se je zgodilo v tem obdobju, se vtisne v otrokovo duševnost. Ne glede na čustvene bolečine pridobljene v preteklosti, lahko izboljšamo in zaživimo boljše odnose. Z analizo sinastrije pridobimo večje zavedanje, razumevanje in poiščemo energijska ujemanja ali neujemanja med družinskimi člani. Z astrološkimi gradniki duše bomo pogledali tiste vzorce, ki v odrasli dobi človeku pomagajo pri razumevanju in ozaveščanju svojih primarnih odnosov in svoje biti.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si). Kotizacija za zunanje udeležence znaša 56,10€.

V dobrih dveh desetletjih je Institut IPAL razvil lastno metodo treninga psihološko-duhovnega dela na sebi, ki omogoča prepoznavanje unikatnega notranjega bistva vsakega posameznika. Metoda IPAL vključuje psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj.
No Tab Selected
No Tab Selected
0
Deli to s prijateljem