Išči
Generic filters

Opis

Dragana Van de moortel – Ilić: *Tranziti Jupitra in Kirona”
zoom seminar, 3.7.2021

Jupiter in Kiron sta mitološko gledano sinova istega očeta, Saturna. Oba sta bila zavržena z njegove strani, vendar sta oba dosegla visoko stopnjo modrosti in znanja. Jupiter v tranzitu prinaša optimizem, razširja obzorja, obenem pa prinaša tudi spoznanje, ali nas ščitijo ljudje, od katerih to pričakujemo. Medtem ko tranzitni Kiron neprestano odpira stare rane, obenem ponuja možnosti celjenja le-teh. Jupiter je modri oblikovalec vseh ostalih počasnejših planetarnih tranzitov, Kiron pa to počne neodvisno in usmerja na globino in toleranco. Jupitrov povratek je na vsakih nekaj manj od 12 let, na Kironov povratek pa čakamo 50 let. To pomeni, da Kironov povratek sovpada s četrtim Jupitrovim povratkom, to je nekje pri pedesetih letih, ko lahko z veliko gotovostjo pričakujemo, da se razkriva spoznanje lastne arhetipske narave, ki se je predhodno sprehodila skozi vsa krizna in krivična področja, predvsem ta, ki so bila del napetih tranzitnih aspektov Kirona. Kje sta sedaj Jupiter in Kiron? Katere aspekte delata z ostalimi planeti na nebu? Preko katerih hiš potujeta v naših horoskopih? Ali smo do sedaj spoznali njihovo osnovno sporočilo o modrosti, ki jo prinašata? Ali zmoremo spontano, s humorjem in z vpogledom sprejeti nove izzive? O tem bomo spregovorili na seminarju. Zaželeni so osebni horoskopi, uporabili pa bomo tudi horoskope znanih osebnosti.

Prijave v tajništvu Instituta IPAL do srede pred seminarjem (040 518 045, info@ipal.si). Kotizacija za zunanje udeležence znaša 56,10€.

V dobrih dveh desetletjih je Institut IPAL razvil lastno metodo treninga psihološko-duhovnega dela na sebi, ki omogoča prepoznavanje unikatnega notranjega bistva vsakega posameznika. Metoda IPAL vključuje psihološko astrologijo, analitično psihologijo, aktivno imaginacijo in analizo sanj.
No Tab Selected
No Tab Selected
0
Deli to s prijateljem