Zvočna gong kopel 7

Zvočna gong kopel

Namera za zvočno uglasitev – odpiram se vibraciji duhovnega razvoja.
Gong je naš veliki učitelj, ki prinaša mokšo – osvoboditev in je v pomoč vsem oblikam samozdravljenja. V zvočni gong kopeli ustvarite svojo vibracijo zdravega zapisa celic.
Učinki zvočne gong kopeli: zvočna masaža celic pomlajuje; Zavest se zlije s prvinskim namenom našega delovanja; Sproščajo se toksini, zastoji energije, razgrajujejo se negativni miselni vzorci; Globoka sprostitev nastopi v tetha stanju, ko ima zvok največji učinek; Samoregulacija telesa – celovito delovanje obeh možganskih polovic.
Z udeležbo v gong kopeli lahko preoblikujete svoje življenje in s tem prispevate tudi k razvoju skupnosti!
Zvočna gong kopel se odsvetuje ljudem, ki imajo: epilepsije, bolezni srca – srčni spodbujevalnik, težje operacije v zadnjih dneh, duševne ali psihične motnje. V tem primeru se po predhodni presoji priporoča krajši tretma.
Gong kopel se prične s kratko meditacijo, nato poteka v globoki sprostitvi, zaključi se z zavedanjem sebe v prostoru in kratkim pogovorom o vtisih. Na dan kopeli se priporoča uživanje lahke hrane in pijete več vode.
Sprostitev je primerna za vse starosti. Pridite udobno oblečeni in prinesite podlago za ležanje in odejo. Pridite 10 minut prej, da bomo pričeli točno.
S seboj prinesite steklenico vode, ki se obogati z vibracijo zvoka in tako okrepi učinke kopeli.
Dogodek bo v prostorni in akustični dvorani, v kateri gong izjemno lepo zveni!
Pred stavbo je veliko parkirišče, vhod v prostor je po zunanjem stopnišču.
 
Veseliva se zvočnega soustvarjanja z vami!
 
Tea in Saša 🌞
 
Obvezna prijava:
Saša Miklič 041 928-327
Mnenja udeleženk:

» Udeležba v zvočnih gong kopelih,  je pospešila moje okrevanju po poškodbi obeh ramen.  Po gong kopeli popijem vodo, ki jo zvok  gongov informira, nesem jo tudi sinu. Oba meniva, da informirana voda z zvokom deluje na telo sproščujoče «.  Iva

»Zame je zvočna kopel vsakič edinstvena in sprostitvena izkušnja. Uživam v vibracijah in čutim harmonijo in ravnovesje na vseh ravneh, telesni, čustveni, duševni.«  Špela

»Tvoje zvočne kopeli so pravi balzam za telo in dušo! Predanost in hvaležnost zvenita v vsakem tonu, ki ga privabiš iz glasbil. Hvala za čudovite izkušnje.«  Saša

Datum

Okt 07 2022
Zaključen!

Ura

19:00

Cena

15 €

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.