Zvočna kopel s petjem v jeziku srca

Zvočna kopel je mistično potovanje skozi zvočne pokrajine, ki jih ustvarjajo zdravilni zvoki gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, raznih zvončkov, flavt, didgerido-ja…, in petja v jeziku srca, svetlobno zvočnih kod Nove Zemlje.

 

Kaj je ta jezik srca? Nekateri ga imenujejo jezik višjih dimenzij, svetlobni jezik ali light codes language. Ta jezik prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in nas spominjajo kdo v resnici smo.

Zvočno kopel bova za vas z vso ljubeznijo izvajala Ka Mai in Dario Sever z namero transformacije vse stare energije, ki nam ne služi več, da bi se lahko še globlje usidrali v zavesti Nove Zemlje in zaživeli svoje dušno poslanstvo na tem planetu. Zvočna kopel deluje globinsko, saj sprošča, odpira, celi, osvobaja in uravnoveša vsa naša telesa (fizično, mentalno, čustveno in duhovno).

S seboj lahko prinesite svojo podlogo za ležanje in po potrebi odejo za pokriti (lahko tudi spalko) ali pa uporabite ležalke in odeje, ki so nam na voljo v prostorih Višje vibracije. Ne pozabimo na vodo.

Prostovoljni prispevek 25€. Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne.
Prijave zbira Kamai na email: svetisce.srca@gmail.com
Vse dodatne informacije dobite pri Kamai na 040 861 078.

Datum

Nov 14 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 21:00

Cena

25 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.