Zvočna kopel s petjem v jeziku srca 7

Zvočna kopel s petjem v jeziku srca

Srčno vabljeni na zvočno kopel s petjem v jeziku srca, kjer se boste kopali v zdravilnih zvokih gonga, pojočih kristalnih in tibetanskih posod, šamanskih bobnov, zvončkov, flavt, didgeriduja… Skozi vse zvočne kulise se bo prepletalo petje v jeziku srca, svetlobno zvočnih kod Nove Zemlje.

Kaj je ta jezik srca? Nekateri ga imenujejo jezik višjih dimenzij, svetlobni jezik ali light codes language. Ta jezik prinaša kode-ključe, ki odpirajo vrata v naši zavesti, nas zdravijo, dvigujejo na višjo frekvenco in spominjajo kdo v resnici smo.

Zvočno kopel bova za vas z vso ljubeznijo izvajala Ka Mai in Dario Sever z namero podpore, da bi se lahko vsi še globlje usidrali v zavesti Nove Zemlje in zaživeli svoje dušno poslanstvo na tem planetu, ter transformirali vse stare energije, ki nam ne služijo več. Zvočna kopel deluje globinsko, saj sprošča, odpira, celi, osvobaja in uravnoveša vsa naša telesa (fizično, mentalno, čustveno in duhovno).

S seboj lahko prinesite svojo podlogo za ležanje in po potrebi odejo za pokriti (lahko tudi spalko) ali pa uporabite ležalke in odeje, ki so nam na voljo v prostorih Višje vibracije. Ne pozabimo na vodo.

Število mest je omejeno zato so prijave obvezne.
Prijave zbira Ka Mai na email: kamaikaster@gmail.com
Vse dodatne informacije pa dobite na 040 861 078

Zaželen prostovoljni prispevek za dogodek je 22€. Zvočna kopel se bo odvijala v prostorih Višje vibracije (Cesta Andreja Bitenca 68, Ljubljana)

Kamai Serafi in Dario Sever

Datum

Dec 20 2022
Zaključen!

Ura

19:00 - 20:30

Cena

22 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana
Kategorije

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.