četrtek, 29 septembra, 2022

V košarici ni izdelkov.

Zvočna kopel s Polono in Azro 7

Zvočna kopel s Polono in Azro

Zvočna kopel je globoka sprostitev in regeneracija telesa, uma in duha. Ti se le udobno namestiš v ležeči položaj, zapreš oči in dovoliš, da zvok potuje do vsake tvoje celice, jo napolni s svetlobo, harmonijo in ljubeznijo. Naša jasno oblikovana namera pred zvočno kopeljo pa še poveča moč zvoka, da deluje na tistem področju našega življenja, kjer v danem trenutku to najbolj potrebujemo. Zvok potuje po naših nadijih oz. meridianih, ki so naše živčne strune in jih uglasi do popolne harmonije. Vpliva tudi na strukturo vode in ker nas sestavlja okoli 70 % vode, se zvočne vibracije po njej prenašajo v kri, notranje organe, tkiva in vsako celico. V nas se gradi sozvočje na telesni, čustveni, miselni in duhovni ravni.

Zvočna kopel poskrbi za zmanjšanje stresa, odpravljanje fizičnih bolečin, čiščenje energijskih in čustvenih blokad, vzorcev, ki bi jih radi spremenili in nas popelje v stanje radosti in ljubezni. Odplakne vse, kar nam ne služi več. Prav tako poveča stik z našo intuicijo in dvigne našo osebno vibracijo, sprošča potlačena čustva, poveča koncentracijo in voljo do življenja.

Ker smo skozi dan izpostavljeni tudi neharmoničnim zvokom, je ura harmoničnega zvoka zelo blagodejna. Pojoče tibetanske posode, gong, šamanski boben in piščal, koshi zvončki, dežna palica, ropotujice in handpan ustvarjajo vibracije, ki zaobjamejo vsako celico v telesu in jo pripeljejo nazaj v ravnovesje. Glas ob vsem tem še poveča stik s srcem in ga nežno odpre.

Pridi v udobnih oblačilih in s seboj prinesi joga podlogo in steklenico vode.
Kopel bo potekala eno uro v prostorih Višje vibracije v Ljubljani.

Prijave na: 040 555 228 (Polona), 040 207 381 (Azra)
Prispevek: 20 eur

Datum

Jun 03 2022
Zaključen!

Ura

19:30 - 20:30

Cena

20 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.