ZVOČNA KOPEL ‘Water Element’ LJUBLJANA, VIŠJA VIBRACIJA

Vabljeni na najino čarobno zvočno sprostitev v Sloveniji z namenom čiščenja in energiziranja skozi element vode!

V tokratni kopeli bomo posebno pozornost namenili instrumentom, ki se frekvenčno in zvočno dotikajo tega čudovitega elementa!

Na vas je le, da se uležete in z zaprtimi očmi uživate v čarobnosti. 🙂

Zvočna kopel (sound journey) je popoln način za sprostitev in postavljanje duha in telesa v meditativno stanje in stanje globoke sprostitve s ponastavitvijo centralnega živčnega sistema!

Kaj igrava: Digeridoo, fujara, nativno ameriška flavta, deževna palica, oceanski boben, gong, kristalne posode in hesse tibetanske posode, glasbene vilice, razne ropotulje, šamanski bobni, mongongo, šruti, tingša, mehiška bola, zvončki koši itd. s petjem. (29 instrumentov in zvočno terapevtsko petje)

PREDNOSTI ZVOČNIH KOPELI:
– Krepi imuniteto in spodbuja čiščenje toksinov iz telesa
– Pomirja živčni sistem in globoko sprošča
– Uravnava endokrine žleze
– Spodbuja cirkulacijo
– Uravnava krvni tlak, znižuje srčni utrip in širi periferne žile
– Uravnoteži delovanje leve in desne hemisfere možganov (EEG pokaže povečanje alfa in theta možganskih valov)
– Izboljša pretok limfe
– Izboljša kakovost spanja

KAKO SE PRIJAVITI?
Obvezne prijave na email: janmalus.info@gmail.com
*število mest je omejeno!*
*prijave so odprte do zapolnitve mest*

CENA:
25 eur na osebo
*način plačila: za potrditev rezervacije vašega mesta je potrebno vplačati celoten znesek na račun, ki ga prejmete po elektronski pošti. V primeru odpovedi prihoda iz utemeljenega razloga (zdravje), lahko vplačani znesek porabite za drug termin zvočne kopeli.
*zvočno kopel lahko podarite tudi z darilnim bonom!*
*starostna omejitev za otroke od 9 let (v spremstvu odrasle osebe)

KAJ PRINESTI?
– podloga (posebni meditativni stoli bodo na voljo)
– vzglavnik
– odeja
– udobna oblačila
– steklenico vode

PRAVILA ZVOČNE KOPELI:
– Med zvočno kopeljo ne govorite, da ne motite drugih
-Položaj na jogi/odeji lahko spremeniš, če čutiš potrebo ali greš na stranišče, samo bodi čim bolj tiho zaradi drugih 🙂
– Med zvočno kopeljo izklopite mobilne telefone in druge podobne naprave
– Po kopeli ostanemo 5 minut v tišini 💓 Se vidimo in se veseliva kot vedno! 🙂
_________________________________________________

DODATNE KORISTNE INFORMACIJE:
KAJ JE ZVOČNA KOPEL?
Zvočna kopel je oblika meditacije v ležečem položaju. Zvoki gonga, posode in drugih terapevtskih inštrumentov pomirjajo živčni sistem, uravnavajo delovanje endokrinih žlez, spodbujajo prekrvavitev, uravnavajo krvni tlak ter delovanje desne in leve hemisfere možganov, krepijo imuniteto in spodbujajo čiščenje toksinov iz telesa! Možgani zelo hitro začnejo delovati na nižjih frekvencah, ki so značilne za stanja sproščenosti, globoke meditativne sprostitve ali spanja.
Zvočna kopel nudi globoko sprostitev in sprostitev, hkrati pa sproži proces razstrupljanja, ki traja še nekaj dni po kopeli, zato je pomembno, da pijemo veliko vode, da pospešimo procese čiščenja telesa. Zdravilne frekvence in vibracije inštrumentov nam pomagajo sproščati in sprostiti blokade v telesu, vzpostaviti harmonijo in vrniti organizem v prvotno stanje zdravih vibracij. Globoka sprostitev brez spanja (čeprav je možno zaspati) nam omogoči dostop do drugih ravni zavesti in ponovno uravnovesi/resetira svoje počutje in telesno kemijo. Stanje med spanjem in budnostjo je znanstveno dokazano najmočnejši čas samoregeneracije in zdravljenja. Že po eni uri zvočne kopeli se boste počutili kot po 7 urah spanja!

PRIPRAVE NA PRIHOD NA ZVOČNO KOPEL:
1. Hidrirajte se; čez dan pijte veliko vode in na zvočno kopel prinesite steklenico vode (nekateri uporabljajo dejstvo, da se steklenica vode med zvočno kopeljo tudi ‘kopa’ v čudovitih zdravilnih zvokih in frekvencah. Znanstveno dokazano je, da voda, ki je izpostavljena zvočni terapiji, spremeni svojo strukturo kristalov in dobesedno pijete vodo, ki je zdrava in napolnjena z energijo! 🙂
2. Oblecite se toplo, večplastno in udobno! Želiva, da se počutite neovirano, svobodno v svojem telesu ter zaviti v toplino in varnost udobnih oblačil. Tople nogavice so vedno dobrodošle, saj so naša stopala in dlani najpomembnejša, saj so na njih točke za vse organe in meridiane v telesu, stopala ne smejo biti hladna.
3. Vdih-izdih-ponovi! Preden pridete v zvočno kopel, poskusite vsaj pol ure nameniti zavestnemu in globokemu dihanju, morda prostemu gibanju ali nečemu drugemu, kar vas bo sprostilo in vam tako dalo dodaten prostor, da bo vaša izkušnja in integracija zvočne kopeli še globlja! 🙂 Želiva, da sami zavestno izdihnete ves nakopičen stres.
4. Vnesite svojo namero v zvočno kopel! Pravijo, da namera + zvok = zdravljenje, a vse, v kar damo namero v življenju, tudi raste. Moč naših misli in namer je neverjetno velik kreator našega življenja in na zvočno kopel zagotovo pridete z razlogom. O nameri lahko razmislite, preden pridete v zvočno kopel, vendar pogosto rečem, da naj vas vodi srce, ne razum, če sprva ne veste, kakšen bi bil vaš namen. Namera je lahko manifestacija ali sprostitev nečesa v življenju do – vsega, kar čutite, da je pomembno in smiselno za vas.
5. Pričakovanja so pogosto past. Pričakovanja imajo svojo drugo plat medalje, imenovano – nadzor. Od vas želiva ravno nasprotno; prepustiti se in pluti brez nadzora in pričakovanj. Dovolite si eno uro lebdeti v nepremišljeni meditaciji. Zagotavljava vam varen prostor, zavit v nežne zvoke in odeje, vse kar morate storiti je, da SE PREPUSTITE. Šele ko smo odprti, lahko prejmemo izkušnjo in sami vemo, da ko si nečesa močno želimo in stiskamo namere, pride do efekta držanja peska v rokah – uide nam iz rok in se zlije na tla. Ko pa pesek spustimo v mirno, odprto dlan, pesek ostane v naši roki.

ZA VAS POJETA IN IGRATA CERTIFICIRANA ZVOČNA TERAPEVTA:
Nina Kraljić / Studio Heka, www.studioheka.hr , Hrvaška
Jan Malus / Jan Malus zvočne seanse, Slovenija

O Nini Kraljić in Studiu Heka:
Možnosti dela na sebi skozi zvočni medij so tako neomejene in zdravilne kot glasba sama. Po izobraževanju na ‘Peter Hess® Academy’ z opravljenimi diplomami certificiranega zvočnega terapevta z opravljeno nevrologijo za pomoč strankam z nevrološkimi težavami in izobraževanju na ‘The British Academy of Sound Therapy – BAST’ kot certificirani vokalni terapevt grem še globlje v pomoč in dela skozi glasbo, zvok in petje. Končno s polnim srcem in velikim veseljem odpiram Studio Heka (beseda Heka je starodavno božanstvo dobrega počutja in zdravja) za vokalne delavnice, tečaje petja, zvočne masaže, zvočne kopeli, zvočne koncerte, dihalne tehnike in vodene meditacije, vse z namenom uživanja v prednostih glasbe in raziskovanja njihovega potenciala skozi zvok in zdrave vibracije. Poleg čudovitega dela s čudovitimi strankami znotraj studia, svoje vokale posojam tudi številnim filmskim, risanim in glasbenim projektom, vodim glasbeni projekt Alkonost of Balkan, ki promovira kulturno dediščino in lepoto etničnih izrazov Balkana. Z javnim petjem sem začela pomagati ljudem najti sebe, se sprejeti in okrepiti proces psihofizičnega samozdravljenja, ki je vsem prirojen. Glasba s svojim univerzalnim glasom briše meje med nami in nas povezuje z najvišjimi človeškimi vrednotami in potenciali duše, pa tudi z osnovnim bitjem in zvokom, ki nam je vsem prirojen.
O Janu Malusu:
Po številnih izobrazbah energetskega in mentalnega zdravljenja ter vodenja meditacij sem prišel do neverjetnega medija, ki pa je bil z mano prisoten skozi celo življenje. Zvok. Z zvokom vplivamo na vsa naša telesa (mentalno, čustveno, energetsko in fizično). S tem delamo na vseh področjih hkrati, kar pomeni, da delamo ravnovesje vseh teles in zato so učinki in manifestacija hitrejši.

Datum

Nov 04 2023
Zaključen!

Ura

19:00 - 20:00

Cena

25 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.