Zvočna kopel z gongi

Na čudoviti lokaciji v prostorih Višje vibracije bo v soboto, 11.11.2023, ob 19.30 potekala zvočna kopel s kar 4 velikimi planetarnimi gongi:
* Zemlja
* Sonce
* Saturn
* Merkur

Tokrat se nam bo po dolgem času pridružil Saturn s svojim mogočnim zvokom in nam bo kot strog a dober in pravičen učitelj pomagal, da presežemo vse spone, ki nas držijo nazaj, in da se z zaupanjem podamo naprej po svoji poti.

Odpirali se bomo novim spoznanjem, širili zavedanje in zavest. Odpirali se bomo obilju in ljubezni na vseh področjih življenja. Skupaj se bomo osvobajali stare energije in sidrali novo, čisto energijo, ki nas bo uglasila z vibracijo novega sveta, si je že v nastajanju. Zvok gongov deluje na celični ravni, na ravni DNK, tako da nas zdravi in čisti na najglobljih ravneh. Deluje pa tudi na ostalih nivojih – čustvenem, mentalnem in duhovnem. To pomeni, da nam pomaga čistiti in uravnavati čustva, izboljšuje naš nivo zavedanja, dojemanja sveta, jasnost razmišljanja in nam pomaga, da ponovno stopimo v stik z duhovnim svetom – z nevidnim delom obstoja, ki predstavlja kar 99,9 % vsega, kar je.

Počutimo se eno – povezani, ljubljeni in sprejeti tako, kot smo.
Vabljeni! 🌞💗

Prispevek za udeležbo 35 eur se lahko poravna na samem dogodku ali do 8.11.2023 na TRR:
SI56 029742532254712
Namen: Zvočna kopel z gongi Ljubljana
Helena Vlaj s.p
Ulica herojev 22
8210 Trebnje

Datum

Nov 11 2023
Zaključen!

Ura

19:30 - 20:45

Cena

35 €

Več info

Več

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.