Zvočna meditacija 7

Zvočna meditacija

Potrebuješ globoko sprostitev? Ne le telesa, tudi uma in čustev.

 

Frekvence holističnih instrumentov v tebi vzpostavijo ponovno tvoj ritem, ravnovesje. Ko smo v ravnovesju, harmoniji smo bolj v stiku s sabo, svojim resničnim jazom, intuicijo, imamo več koncentracije in energije, moči za uresničevanje naših želja, na fizični ravni pa pride do samozdravljenja.

PRIJAVA: https://www.vivine.si/prijava-zvocna-meditacija/

KAJ JE ZVOČNA MEDITACIJA IN KAJ TAM POČNEŠ?
V udobnem položaju z zaprtimi očmi, poslušaš instrumente, kot so kristalne, tibetanske posode, gong in druge instrumente, ki te lahko popeljejo do globoke sprostitve.
Ti instrumenti proizvajajo vibracije, ki celico spodbudijo, da ujame nazaj svoj ritem. Vsak organ ima svojo frekvenco, vsaka celica vibrira drugače, v svojem ritmu in če je izven ritma, je celica poškodovana. S pomočjo vibracij instrumentov, kot je gong, tibetanske in kristalne posode pa se celica sinhronizira z vibracijami instrumentov in preide nazaj v svoj ritem oziroma frekvenco.POZITIVNI

UČINKI:
V tvojem telesu se lahko poleg zgoraj navedenega začne odvijati tudi proces razstrupljanja, se ustvari boljša povezava s tvojim resničnim jazom, zviša osebna vibracija, sprostijo čustva in le ta olajšajo, izboljša koncentracija, senzitivnost in uporaba intuicije.

ZAKAJ SE PRIDRUŽITI MENI:Sem certificirana učiteljica joge in zadnje 7 let se aktivno izobražujem o zdravljenju z zvokom. V tem času sem izvedla že več kot 100 skupinskih zvočnih kopeli po celi Sloveniji in z njimi pomagala številnim ljudem.
Moj pristop celosten, a preprost in pristen. Zvočne kopeli izvajamo intuitivno. Nič ni v naprej planirano, le namen. Na začetku se povežem sama s sabo, ter višjimi silami, katerim odprem svoje kanale, skozi katere sem vodena.
——————————— 

 PRISPEVEK: 25€/osebo

KJE: Višja vibracija (C. Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana)

KDAJ: sobota, 18. 3. 2023, ob 18:00 – 19:15

PRIJAVA: info@vivine.si ali https://www.vivine.si/prijava-zvocna-meditacija/

Se vidimo!

TOP DOGODEK

junij 2023
Ni izbranega dogodka!

Datum

Mar 18 2023
Zaključen!

Ura

18:00 - 19:45

Cena

25 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Zadnji članki

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.