nedelja, 3 julija, 2022

V košarici ni izdelkov.

Zvočna meditacija s skalarnimi valovi 7

Zvočna meditacija s skalarnimi valovi

Magična moč triurne meditacije z samozdravilnim zvokom in skalarnimi frekvencami bo izkustveni dogodek, ki bo za vas zagotovo aktiviral samozdravilni celostni proces. Saša, Jaka in Urban vas bomo varno popeljali na edinstveno zvočno potovanje skozi različne frekvence inštrumentov celega sveta in glasove podprte z skalarnimi valovi Tesla generatorja. Sprostitev bo vsekakor globinska in popolna. Naše telo, misli, čustva in duh, so sestavljeni iz različnih frekvenc in vibracij, ki jih je dobro uglasiti, kot bi to storili z inštrumentom, da zopet zveni harmonično.

Vzemi si čas zase in se okopaj v zvokih, ki te podpirajo v tvojih namerah.

Med kopeljo ležimo na udobnih ležalnikih in samo poslušamo, meditiramo, opazujemo in predvsem čutimo, kaj se dogaja. Opazujemo lahko, kako subtilna je lahko naša zaznava vibracij iz okolja in neskončnosti ter na ta način poglabljamo svoje čutenje, svojo povezavo s Srcem – svojim centrom. Na zvočnih kopelih ali meditacijah, ki jih izvajamo, uporabljamo inštrumente, ki izvirajo s celega sveta.

Živimo v času, v katerem je pomembno, da se učimo medsebojnega sodelovanja in razumevanja drug drugega, predvsem pa sebe. Sami čutimo, da lahko k temu prispevamo prav s pomočjo zvoka in različnih glasbil, ki izvirajo iz različnih kultur in tradicij. Glasbila se med sabo lepo dopolnjujejo, podpirajo in nas vodijo skozi različne svetove proti sebi. Starodavne kulture so imele drugačen pogled na stvari. Torej lahko v našo zahodno kulturo vključimo nekaj starodavnih načinov v novem modernem smislu, saj zvok presega veliko jezikovnih ovir, kulturnih in tradicionalnih kontekstov.

Tehnologija zvoka in skalarnih valov nam v današnjem času omogoča, da se človek ponovno poveže s svojim bistvom – esenco zavesti. Teslini genaratorji v prostor oddajajo skalarane valove v zlatem rezu , ki vsem živim bitjem nudi harmonizirano elektromagnetno – skalarano polje. Teslove skalarne naprave pomagajo prodreti v vzročno jedro globine zavedanja ter integrirati neusklajene tokove zavesti, misli, občutkov in celične strukture vse do obnove na telesni ravni.

Človek je kot akustični inštrument, ki oddaja določene frekvence, ki omogočajo, da druge podobne frekvence vibrirajo z resonanco in jih privlačijo k njemu. Misel sama, je energija v vibracijah , iz tega sledi, da bodo pozitivna čustva z določeno frekvenco verjetno privabila pozitivne dogodke v našem življenju. Celostni človek je sestavljen iz spektra večdimenzionalnega vibracijskega polja, od najbolj “gostih” (v obliki različnih tkiv) do tistih izjemnih subtilnih, (kot so misli in čustva).

Zvočna skalarna kopel je zastavljena tako, da vsak prejme točno to, kar v danem trenutku najbolj potrebuje. Za nekatere je to globoka sprostitev in razbremenitev od vsakdanjega stresa, za druge pa harmonizacija in aktivacija notranjih procesov na celični ravni.

Kakorkoli, gre za izkušnjo, ki nas znova postavi v središče, poveže z našim notranjim bistvom in prispeva k dvigu naše zavesti. Zvok je eno najmočnejših orodij, ki človeka sprosti in zresonira z vesoljem. Bolj, ko je človek v sozvočju z vesoljem, globje doživlja Življenje in ko se čisto preda postane Življenje Samo. Zvok uglašen na 432 Hz znanstveno dokazano odpira Srce in prodira v globino Duše, ki je osnova za pretok kozmičnih informacij, ki človeka povežejo z vesoljem.

Namen takega zvoka je, da harmonziramo telo in Dušo, da Človek realizira Enost s celoto.

Tesla generator je aparat narejen po načrtih Nikole Tesle, ki proizvaja skalarne valove v različnih spektrih zdravilnih frekvenc, ki spodbujajo k regeneraciji, harmonizaciji in samozdravljenju.

Prijave so obvezne na email, plačilo pa lahko izvedete v naprej ali na dogodku. Število udeležencev je omejeno.

Srčno vabljeni.
Z vami bomo Jaka Treven, Saša Danilova in Urban Brenčič.

Cena? 44eu/osebo – prijava oz. rezervacija mesta velja ob plačilu zneska
Kje? Ljubljana – Višja vibracija
Kdaj? Petek 20. maj, od 19.00 do 22.00
Kaj rabim s seboj? Udobno podlogo za ležanje, toplo dekco ali kovter, spalko…
Info in prijave?
Saša 031 645 054 in terapijekristalnasoba@gmail.com
Jaka 051 317 652 in omensat@gmail.com
Urban 051 650 429 urban.brencic@gmail.com

O NAS:
Saša Danilova
Zvočni medij in prevajalka sporočil duše skozi petje, zvok in zvezdni jezik. Zvok je vibracija, ki je univerzalni jezik univerzuma, jezik duše. Iz tišine pride zvok in ta zvok je celoten obstoj. Po tem principu sama vodi pozornost skupine v tišino tega trenutka preko zvoka. S poglobitvijo v ta skrivnostni “zdaj” se tako skupinska zavest dotakne izvora, ter iz njega črpa navdih in energijo za vsa področja življenja.

Jaka Treven
Celostni terapevt s Tesla tehnologijo, raziskuje predvsem na zvočno-frekvenčnem delovanju samozdravilnih celostnih metod. Za seboj ima 25-letno duhovno pot, polno izkustev, s katerimi pomaga ljudem do boljšega zdravja in kvalitetnejšega življenja. Deluje pa tudi na področju šamanskega zdravljenja.

Na dogodkih uporablja predvsem glasbila, uglašena na frekvenco zlatega reza 432Hz, ki znanstveno dokazano odpira srce in sinhronizira celice v homestazo. Inspiracija za spontano igranje predvsem prihaja iz notranjosti, ki je preprosta in sinhronizirana z naravo Bitja, ki se zaveda, da je mir najvišja oblika zdravja, ki človeku omogoča kvalitetno izkustvo bivanja na Zemlji.

Urban Brenčič

Se že vsaj deset let ukvarja s prvinskim zvokom, glasom, različnimi dihalnimi tehnikami in meditacijo. Na zvočnih kopelih, dihalnih vajah in meditacijah, ki jih izvaja, uporablja različne inštrumente, ki izvirajo s celega sveta, navdih pa največkrat išče v naravi, kjer je ogromno zvokov, ki jih lahko prenese na inštrumente in glas. Živimo v času, v katerem je pomembno, da se učimo medsebojnega sodelovanja in razumevanja drug drugega, predvsem pa sebe kot del celote. Sam čuti, da lahko k temu prispeva prav s pomočjo zvoka in glasbil, ki izvirajo iz različnih kultur in tradicij – z vsem spoštovanjem. Glasbila se med sabo lepo dopolnjujejo, podpirajo in nas vodijo skozi različne svetove proti sebi.

Starodavne kulture so imele drugačen pogled na stvari in so glasbi dajale drugačen pomen. Torej lahko v našo zahodno kulturo vključi nekaj starodavnih načinov v novem modernem smislu, saj zvok presega veliko jezikovnih ovir, kulturnih in tradicionalnih kontekstov. In najlepša stvar v smislu naših možganov je, da čisti zvoki aktivirajo manj izraženo polovico in s tem možnost za sprostitev našega zaznavanja sveta skozi zvok. Sam zvočna potovanja združuje skupaj z dihalnimi tehnikami, ki nas še dodatno umirijo in omogočijo, da se povežemo s svojim bistvom.
Nekaj glasbil, ki jih uporablja: glas, gong zemlje, gong lune, didgeridoo, kristalne in tibetanske posode, kalimba, piščal, šamanski boben, ropotulje, oceanski boben, zvončki, zvočne vilice, kitara in še kaj se najde.

Datum

Maj 20 2022
Expired!

Ura

19:00 - 22:00

Cena

44 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana
Več

TOP DOGODEK

Ni izbranega dogodka!

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.