Zvočno potovanje (sprostitev) s kristali in klavirjem 7

Zvočno potovanje (sprostitev) s kristali in klavirjem

Dragi vsi,
Tokrat vas vabim na malce drugačen zvok, kopel… Kot veste, že nekaj časa sodelujem z različnimi glasbeniki, saj je glasba tudi moje področje. Čeprav po končani osnovni šoli klavirja nisem dosti igrala, sem ohranila to ljubezen v sebi in v ta namen priredim tudi takšne zvočno-glasbene dogodke.

Hvaležna sem, da tokrat sodeluje z mano Lucijan Cetin, pianist, o katerem si lahko preberete več spodaj. Z Lucijanom sodelujemo ob izjemnih dogodkih Zgodbe ajdovskih jam, Zavoda Svibna in Kulturnega društva Fabularij in vsi skupaj prenašamo že nekaj časa stare slovenske običaje med ljudi. Da se spomnimo tudi teh slovenskih lepot.

Tudi tokrat bo izjemno, malce drugače, in čutno, ko bomo izvedli zvočno-glasbeno kopel v Ljubljani.

Srčno dobrodošli!

KDAJ? Petek, 23.9. od 20.30 do 22h
KJE? Višja vibracija Ljubljana
PRISPEVEK? 33 Eur
PRIJAVA? Najkasneje do 22.9. do 15ih na info@zvocni-spa.si .
Prijava se šteje z vplačilom prispevka na trr Zvočni SPA, Tjaša Cepuš s.p., Borova 12, 3000 Celje , TRR: SI56 6100 0000 8632 183 . Namen: Zvočno-glasbena sprostitev 2309

Se veselim, da vas spet vidim.
Aloha,
Tjasa

O DOGODKU

Zvok, ki prihaja iz instrumentov, izdelanih iz edinstvenega kristala kamene strele, je nekaj posebnega. Kamena strela je izredno močan kristal, ki umirja, sprošča in odpravlja stres, usmerja k cilju, osredotoča na nadaljnje korake v življenju, podpira kreativnost, individualnost in prinaša voljo do dela. Nosi torej vse lastnosti, ki jih želimo pri sebi okrepiti v pričakovanju novih začetkov. Ob tej moči kamene strele se tokrat pridruži tudi pomirjujoč zvok klavirja.

Doživite edinstveni kristalni čar glasbe ob čutečih zvokih klavirja. Poslušanje čutnih zvokov, ki jih Tjaša Cepuš izvablja iz kristalnih posod, kristalne lire, drugih edinstvenih glasbil in vokala, vas ujame v trenutku. Skrbi in napetosti izginejo, nežne vibracije različnih tonov, frekvenc in melodij pa objamejo vaše telo ter ga napolnijo z mirom in spokojnostjo. Sproščajo in pomirjajo, utišajo misli, da se lahko v polnosti predate slišanemu. Tu vstopi Lucijan Cetin s klavirjem. Z naravno improvizacijo ustvarja doživljajsko glasbo, ki v poslušalcih zbuja srečo, veselje, radost, pogum. Skupaj ustvarita edinstven preplet melodij, ki so za vsakega poslušalca nekaj posebnega.

Na kopeli boste lahko uživali v prijetnih melodijah, prepletenih s pomirjujočimi zvoki kristalnih instrumentov, ki vas lahko usmerijo v pravi fokus, vas umirijo, odvrnejo vaše misli od natrpanih urnikov, obveznosti in morebitnega stresa.

LUCIJAN CETIN pianist, organist, korepetitor in učitelj – umetnik s smislom za lepoto igranja. Izvaja različne glasbene stile, od resne do zabavne glasbe. Nastopa kot solist in v različnih komornih zasedbah. Zanima ga kompozicija, v ta namen ustvarja tudi lastno glasbo. Opravil je diplomo iz klavirja pri prof. Janezu Lovšetu. Nato je končal študij orgel na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri Renati Bauer. Doslej je sodeloval na več mednarodnih poletnih orgelskih šolah in sicer pri Klausu Küchlingu iz Celovca, Jaroslavu Tụmi iz Prage, Jurgenu Esslu iz Bonna, Danielu Maurerju iz Leipziga, Martinu Strohhäckerju iz Dresdna in Danksmüllerju iz Lübecka. Končal je tudi glasbeno kompozicijo na Berklee Collegeu in bil tudi študent na inštitutu SAE (Sound Audio Ingeniring) v Ljubljani v programu glasbeni producent elektronske glasbe. Napisal je in posnel veliko skladb oz. spremljav za dokumentarne filme in različne priložnosti za koncertni oder. Sam, ali skupaj z drugimi izvajalci , je izvedel že več odmevnih nastopov in je udeleženec predvsem v komornih zasedbah na večjih mednarodnih glasbenih tekmovanjih doma in v tujini. Je učitelj orgel in klavirja in korepetitor na GŠ Krško.

TJAŠA CEPUŠ po poklicu univ.dipl.ekonomistka, zvočna alkimistka, aurasound terapevtka, maserka. Sem ustvarjalka, umetnica in alkimistka, moj doprinos je dati ljudem globoko zaznavo višjih vibracij tega sveta, vibracij, ki osmišljajo življenje in odpirajo naša srca ljubezni. Z zvokom, glasbo in plesom se ukvarjam že vse življenje (izpopolnjevala sem se pri priznanih plesnih pedagogih, glasbenih pedagogih in zvočnih terapevtih v Sloveniji in tujini (Avstrija, Italija, Hrvaška, Belgija, Havaji) – čutim, da umetnost zlahka odpre srca ljudi in jih povezuje v prijetno celoto. V enem desetletju izvajanja zvoka sem ustvarila več kot tisoč kopeli, delavnic, retreatov, tretmajev za otroke, mladino in odrasle. Skozi ljubezen do glasbe sem bila pobudnica in so- izvajalka različnih doživljajskih in zdravilnih koncertov z violino, harfo, kitaro, vokalom in gongom ter drugih plesno-glasbeno-zvočnih nastopov in vrhunskih dogodkov. Ko sem plavala z delfini in kiti, sem njihove zvoke in energijo pričela usmerjati v zvočne seanse. Posnela sem 2CD-ja in tudi veliko samostojnih CD-jev za ljudi. Moj moto je: Živi ALOHA vsak dan.

Datum

Sep 23 2022
Zaključen!

Ura

20:30 - 22:00

Cena

33 €

Lokacija

Društvo Višja vibracija
Cesta Andreja Bitenca 68. Ljubljana

Dobrodošel nazaj!

Pijavi se v svoj račun

Ustvari nov račun!

Izpolni obrazec za registracijo

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.