Access Bars® z Lili – Ljubljana

Vabimo vas na Bars delavnico, ki vam, če si dovolite, spremeni življenje. Spoznajte Access Consciousness Bars® … 32 točk na glavi, ki vsakič sprostijo na tisoče vaših omejitev s popolno lahkoto…

Kaj sploh je Acces Bars®?

Access Bars® je preprost telesni proces, ki ga trenutno več kot 2000 inštruktorjev uči v več kot 50 državah po vsem svetu.

Barsi pa so niz 32-ih točk na naši glavi, ki se samo z nežnim dotikom roke aktivirajo in začnejo osvobajati energije, ki nam ne dopuščajo več sprejemanja. Zdravljenje, Telo, Kontrola, Spolnost, Kreativnost, Staranje, Denar, Žalost, Mir, Zavedanje, Hvaležnost, Komunikacija, so le nekatere od njih … Te točke vsebujejo elektromagnetne komponente naših omejujočih prepričanj, misli, stališč, občutkov, ki smo jih shranili skozi obstoj v zvezi z določenim področjem in ki so ovira za dobro zdravje, srečno in uspešno življenje. Z njihovo aktivacijo razpršimo električni naboj shranjen v naših možganih, s čimer naredimo več prostora za bolj zdravo in zavestno življenje. Vse to naredimo učinkovito in z lahkoto.

Komu je namenjena Bars® delavnica?
VSEM. Osebam, ki delajo na sebi in svojem osebnostnem razvoju, staršem, otrokom, partnerjem, terapevtom, maserjem, kiropraktikom, tistim, ki pri svojem delu uporabljajo energetske metode … Bolj pogosto izvajate/prejemate Bars terapije, hitrejše so spremembe. Access Bars® je ljudem širom sveta pomagal spremeniti življenje in odpraviti omejujoče stališča.

Med delavnico boste dvakrat prejeli in dvakrat dali Bars tretma.
Po končani delavnici dobite potrdilo oz. certifikat, da ste certificirani praktik Access Bars® (PR), kar vam omogoča samostojno izvajanje Bars terapije.

Delavnico vodi: LJILJANA UDIR, BF in BPF
Datum in čas delavnice: sreda, 23.03.2016 od 10.00 do 18.00 ure
Kraj: Studio SPREMENI.SE, Ježa 90, Črnuče – Ljubljana
Cena: 220 €

Otroci od 16. do 18. leta ter vsi, ki delavnico ponavljajo, plačajo polovično ceno 110 €.
Otroci do 16. leta brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice.
V ceno delavnice je vključen priročnik, certifikat ter prigrizek. S seboj obvezno prinesite copate, lahko odejo in manjši vzglavnik!

Prijava in vse dodatne informacije:
Ljiljana Udir, gsm: 051/324-707, e-mail: ljiljanaudir@gmail.com ali horus@t-2.net

www.horus-theta.si

|||::
Studio Spremeni SE

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !