Access Consciousness kot poslovna priložnost

Access Consciousness je nabor preprostih, praktičnih, dinamičnih in pragmatičnih tehnik, orodij in telesnih procesov, ki so ustvarjeni, da te spodbujajo da kreiraš življenje, ki ga resnično želiš. Ponuja procese, ki te korak za korakom peljejo do bolj zavestnega življenja in ti pomagajo odstraniti omejitve, ki ti preprečujejo da bi uresničeval sebe in preprosto Živel. Spodbuja nas, da ozavestimo to, kar je znotraj nas in že vemo. Prisoten je v 173-ih državah po vsem svetu in je v 25-ih letih spremenil tisoče življenj.

Z delavnicami Access Consciousness se odpreš kreiranju, prejemanju in lahkotnosti. Začneš drugače delovati v odnosih, karieri in s telesom.

Na tokratni delavnici bomo spoznali, kako lahko delavnice Access Consciousness oblikujemo kot posel bodisi, da izvajamo tretmaje ali pa vodimo delavnice, osebne terapije. Spoznali bomo še preostale nadaljevalne seminarje in kakšni so pogoji za vodenje določenih delavnic.

Šli bomo tudi skozi procese, kako oblikovati svoje podjetje, svoje storitve, kako se tržiti in kako graditi svoj posel. Ozavestili in presegli bomo tudi omejitve, ki jih imamo glede opravljanje tovrstni delavnic, tretmajev in glede tega, da bi delali, kar nas osrečuje, se razvijali in prejemali denar.

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih štirih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot petsto delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj delavnic Access Bars, voditelj delavnic Access Body procesov, opravljene ima tudi Access Consciousness seminarje: Access Foundation, Access Level 1, 2 in 3, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities in Body Class.

Termin: Sobota, 16. januar, od 18. do 21. ure
Lokacija: Hiša Radosti, Dunajska 58, Ljubljana

Dogodek je brezplačen.

Obvezne so predhodne prijave na mail info@hisaradosti.com ali telefon 040 504 127.

|||::
Dunajska cesta 58, Ljubljana, Slovenija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !