Access Energetic Facelift™ delavnica z Metko Lebar

Kaj je prava lepota? Kaj če jo lahko odkrijemo onkraj svojih omejujočih prepričanj? In kaj če lahko z leti še bolj zažari?

Access Energetic Facelift™ je energijska tehnika pomlajevanja in globoke regeneracije tkiv, obenem pa še veliko več kot to. Spremeni se naš pogled na svet, na življenje, zorenje, staranje in celo na to, kdo smo. Z rahlimi dotiki določenih točk na obrazu, glavi in telesu vračamo telo v njegovo izvorno stanje vitalnosti in aktiviramo njegove naravne sposobnosti obnavljanja in regeneracije. Aktivira se več kot 24 procesov na celični ravni. Obenem z dotikom razpršimo električni naboj naučenih omejujočih prepričanj o neizogibnem staranju in začnemo odkrivati svojo pravo podobo onkraj prepričanj o sebi. Kako lahko to spremeni vaše življenje? In kakšna sprememba ste lahko za planet? Vabljeni na izjemno delavnico !

Delavnica vam prinaša:

– celovito sprostitev
– več energije
– koža se pomladi in napne
– pridobite večjo gibčnost
– mladostni zagon
– glajenje gub
– preoblikovanje telesa

Po približno 20 tretmajih so spremembe trajne.

Na tečaju boste prejeli in izvajali tretma na soudeležencih.
Prejeli boste priročnik in certifikat, s katerim lahko samostojno izvajate tretmaje na sebi in drugih. Energijski facelift je postal iskan tretma v mnogih kozmetičnih salonih in wellness centrih po svetu, saj se vedno več ljudi zaveda učinkovitosti energijskih tretmajev.

Delavnica bo v Ljubljani, ob zadostnem številu prijavljenih pa je v naslednjem terminu možna tudi organizacija tečaja v vašem kraju.

Delavnico vodi METKA LEBAR, CERTIFICIRANI FACILITATOR – CF, ACCESS Bars in BODY PROCESS FACILITATOR ter REIKI MOJSTER

INFORMACIJE IN PRIJAVE: info@smisel.si, 041 425-001

BODI, KDOR SI.
www.smisel.si

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: