Aspektika- alkimija zavesti

Aspektika je neverjetno enostavna in učinkovita metoda, ki hitro in učinkovito preobrazi katerokoli nezaželjeno stanje.

Posebnost aspektnega procesa je njena edinstvenost pri preobrazbi naših pomankljivosti, strahov, fobij, jeze in ostalih neprijetnih stanj in vedenj v naše najboljše prijatelje. Zamislite si stvari, katere pri sebi ne marate, vam niso všeč in jih ne morete sprejeti. Kasneje ta stanja postanejo vaši najzvestejši prijatelji in sopotniki v vašem življenju. Težko verjeti ? To je Aspektika.

To je revolucionarni sistem, ki hitro in učinkovito preobrazi katerokoli neprijetno stanje. Aspektika je preprosta, učinkovita in vsakomur razumljiva.   

Z Aspektnim Procesom v kratkem času odkrijete svoje omejitve in probleme, kot vrata do vašega najglobljega občutka Sebe, povezanega s celim Univerzumom.

Aspektika je prav tako izjemno učinkovita metoda duhovnega samorazvoja in integracije delov osebnosti. Uporablja se tako pri delu in pomoči drugim ljudem, kot tudi pri delu na samemu sebi ( samo-procesiranje) tako kot pri večini tehnik Spiritualne Tehnologije. Vse o Aspektiki se naučimo na eno-dnevnem seminarju. 

Kaj dobim z Aspektiko?

  • Sposobnost hitrega in mehkega “odstranjevanja” nezaželjenih reakcij, čustev in stanj
  • Hitra integracija osebnosti
  • Dvig kvaliteta življenja in razumevanja sebe in drugih
  • Pospeši duhovni in osebnostni razvoj
  • Višja stanja zavesti
  • Sposobnost, da lahko z aspektiko pomagamo drugim

Nevtralizacijo različnih problemov, travm, oziroma kakršnikolih nezaželjenih stanj, kar posledične privede do boljše kvalitete življenja. Glede dejstva, da Aspektika dela direktno na odločitvah, ki so najvažnejši in fundamentalni deli nezavednega, se v enem aspektnem procesu “sprazni” velika količina nezavednega naboja ( mentalne mase ). Z Aspektiko se duhovni razvoj dramatično pospeši, kar pripelje do integracije osebnosti v harmonično celoto.

Aspektika predstavlja resnično emocionalno alkimijo in transformacijo na najvišjem nivoju. Stvari v vašem življenju se začnejo spreminjati na alkimijski način.

Datum in čas seminarja Aspektike: nedelja 17.09.2017 od 10.00 do 16.00 ure v Ljubljani ali individualno po dogovoru

Voditelj: Grega Gregorec, certificirani trener duhovne tehnologije

Kraj seminarja: Ljubljana

Vsak udeleženec dobi potrebno gradivo.

Več o Aspektiki si lahko preberete na

http://www.slohipnoterapija.org/aspektika
Cena: 90 evrov . Ob prijavi dveh oseb je cena 80 evrov za posamezno osebo.

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE
NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
zanimivo bo
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah. Pripravljamo pa tudi veliko novosti, katere ti bodo zagotovo všeč.
Naroči se: