Brezplačno svetovanje ter predstavitev delavnic “Pot srca”

Kraj: Ljubljana, Knjigarna ZDAJ, Tržnica Koseze, Vodnikova c. 187

Pričetek: 04.03.15 ob 10.00 uri

»Popeljem te na Pot Srca, da duša v ljubezni zapoje, zaigra.«

Vse, ki bi v praksi želeli preizkusiti svetovanje oz. način dela na delavnicah “POT SRCA”, vabimo na celodnevno srečanje z Mileno Matko, izvajalko delavnic in individualnih svetovanj, avtorico knjige “Po poti mojega Srca”. V Knjigarni ZDAJ bo Milena skupaj s sodelavcem od 10.00 do 19.00 ure preko dostopanja do zapisov duše brezplačno podajala odgovore na Vaša individualna vprašanja. Posamezna brezplačna terapija bo trajala približno 20 minut, odvisno od kompleksnosti vprašanja, torej lahko tudi več ali manj.

Ljudje smo v prvi vrsti energetska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na svetovanjih “Pot srca” dostopamo do zapisov duše in jih ljubeče prinesemo na površje z namenom, da ozavestimo, kdo smo, kaj želimo v življenju doseči, kateri so naši največji potenciali, kako zrasti do najvišjih višav in imeti korenine razpredene globoko v zemljo. Poiščemo vzroke in rešitve za bolezni, težave v partnerstvu, pomanjkanje obilja, duševne stiske … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

“Pred leti sem po dolgotrajni praznini v duši začutila, da je čas za globoke spremembe. Da me dobro plačana služba, lepe obleke in potovanja več ne izpolnjujejo. V srcu sem čutila bolečino, v glavi je brnelo na tisoče vprašanj: “Kdo sem? Čemu živim? Zakaj težave v partnerstvu? Od kod prihajam? Zakaj imam nočne more in se ne spominjam otroštva? Zakaj je v meni občutek, da bom hudo zbolela.…” Vse to me je pripeljalo na Pot srca, ko sem leta in leta dolgo preko knjig, seminarjev, predvsem pa neskončnih sprehodov v naravi in pogovorov s svojo dušo, prišla do odgovorov o sebi, globinah človeškega bivanja, planetu Zemlji … Preko lastnih izkušenj sem pričela pomagati drugim, prihajati do zapisov duše vsakega posameznika. Danes z biseri sreče v očeh rečem: “Ko spregovori srce, je dosegljivo vse.” Milena

Prijave in naročila obvezna na tel.: 031 711 177 (Saša).

Se vidimo, srčno objamemo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !