Dar vida in uvida – telesna procesa Korekcija vida in Fizična aktualizacija bolezni vida

Imate težave z očmi? Ste kratkovidni? Daljnovidni? Imate astigmatizem, očesno mreno …? Vse to in še mnogo več se da popraviti! Ali ste vedeli, da so težave z očmi povezane z energijskimi blokadami, implanti in omejujočimi miselnimi vzorci? Ko nečesa ne želimo videti, si pred tem zatiskamo oči; nejasna slika odseva nejasnost naših misli in ciljev; vnetje mrežnice kaže na dolgo zadrževano jezo na nekaj, kar vidimo v (svojem) svetu … Če smo imeli travmatično izkušnjo, kjer smo videli nekaj, česar ne bi smeli, pa je imelo tu hude posledice za nas ali druge, smo si morda sami zablokirali sposobnost videnja. To je le nekaj primerov, ki odkrivajo medsebojne povezave med našim doživljanjem, čustvovanjem, mišljenjem, energijskim dogajanjem in vidom.

Kaj vam delavnica prinaša:

– 2 Accessova telesna procesa (korekcija vida in fizična aktualizacija bolezni vida)
– 2 certifikata, ki vam omogočata, da lahko samostojno opravljate tretmaje
– simbolika težav z očmi
– čiščenje distraktnih implantov
– čiščenje omejujočih čustvenih in miselnih vzorcev
– priročnik za delo

Na delavnici se boste naučili dveh telesnih procesov Access Consciousnessa, ki sta neposredno povezana z vidom in zanju prejeli tudi certifikat, tako da boste odslej lahko tudi sami pomagali drugim, ki imajo težave z očmi. Oba procesa delujeta na fizični in finosnovni ter mentalni ravni. Na delavnici ju boste lahko preizkusili na sebi in drugih ter tako doživeli blagodejno delovanje obeh.

Razen tega se bomo s pomočjo čistilnega izreka in drugih accessovih procesov posvetili čiščenju splošnih in individualnih omejujočih prepričanj in blokad, povezanih s fizičnim vidom in duhovnim uvidom. Odstranili bomo tudi distraktne implante, ki so vam do sedaj onemogočali, da bi spregledali in videli onkraj iluzij te stvarnosti.

Ali je čas, da spremenite svoj pogled na svet in z jasno vizijo stopite naprej?

Delavnico vodi: METKA LEBAR, Access Consciousness Certified Facilitator – CF, BF in BPF

INFORMACIJE IN PRIJAVE: info@smisel.si

BODI, KDOR SI
www.smisel.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !