Delavnica Access Bars® – Maribor

Ali že veste, da je možno nekaj več? Kaj če bi začeli uživati v popolnosti svojih potencialov? Kaj, če bi začeli ustvarjati z lahkoto? Kaj, če bi izbrali SEBE?

ACCESS BARS® – DOSTOP DO ZAVEDANJA

Access Bars® je negovalen, nežen in preprost proces raztapljanja vseh programov in omejitev, ki nas v življenju zaustavljajo.

Na žalost je tako, da še ne izkoriščamo vseh potencialov v polnosti … Access Bars® daje to možnost … izbereš jo TI.

Z rahlim dotikom 32-ih točk na glavi na preprost in učinkovit način sprostimo vse, kar nas omejuje in ne dovoljuje, da bi v življenju z lahkoto prejemali. Bolj se začnemo zavedati sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Postanemo bolj prisotni v svojem življenju in preteklost se v prihodnosti ne projicira na enak način, saj SPREMINJAMO VERJETNOST NAŠIH MOŽNOSTI V PRIHODNOSTI.

Skozi čas so se v našem sistemu namreč pojavila razmišljanja in prepričanja O DENARJU, ZDRAVLJENJU, STARANJU, TELESU, SEKSUALNOSTI, SANJAH, UPANJU, ČASU, PROSTORU, RADOSTI, ŽALOSTI, SKRIVNOSTIH VESOLJA itd., ki nas omejujejo in nam preprečujejo, da bi videli več možnosti zase in svoje življenje. Že samo en tretma barsov lahko odpravi 5–10000 let stara prepričanja, povezana z barom, ki se ga dotaknemo na glavi.

Po Access Bars® tretmaju se v najslabšem primeru počutiš, kot da si pravkar prejel krasno masažo glave … sicer pa se bo življenje spremenilo v nekaj VEČJEGA od tega, kar ti je bilo kadar koli predstavljivo.

Seminar je namenjen vsem, ki želite v življenju ustvarjati z lahkoto, vsem, ki VESTE, DA JE V ŽIVLJENJU MOGOČE NEKAJ VEČ, kajti zavedanje vključuje VSE.

Po delavnici ste certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmaje. Kakšen doprinos je lahko to TEBI, tvojim bližnjim in svetu?

Vodja delavnice: Maja Krajnc Ružič – Access Bars® facilitatorka.

Datum delavnice: Ponedeljek, 9. november od 17h do 22h in v torek, 10. november od 19h do 22h.
Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr
Zemljevid: goo.gl/JcvV8k
Cena delavnice: 220 EUR (možnost plačila na obroke po dogovoru)

Otroci do 15. leta: brezplačno v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice (ob prijavi navedite, da pride še otrok).
Otroci od 15. do 18. leta in vsi, ki delavnico ponavljate: polovična cena: 110 EUR.

V ceno delavnice sta vključena priročnik in prigrizek.
Udobno se oblecite.

Maja Krajnc Ružič je certificirana izvajalka Access Bars® in Access Body delavnic, ki ima opravljene tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, Access Level 1, Access Level 2, Access Level 3 in ESB.

Obvezne so predhodne prijave na tempeljsrca@gmail.com ali s sporočilom na 031 424 161.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !