Delavnica Access Energetic Face Lift™

Delavnica ACCESS ENERGETIC FACE LIFT™ je tehnika, ki ponuja naravni energijski način obnavljanja zgradbe naše kože ter brisanje sledi staranja na njej.

Danes imamo že vse več dokazov, da imajo naša DNK in celična struktura sposobnost obnavljanja, regeneracije. Klasični znaki staranja so posledica naših prepričanj in stališč, ki smo jih sprejeli v zvezi z našim telesom in s tem, kako poteka proces staranja. Energijska tehnika Energetic Face Lift™ omogoča, da si po naravni poti povrnemo mladosten in svež izgled. Pri tej tehniki uporabljamo roke ter samo z nežnim dotikom na področjih vratu, obraza in glave obnavljamo naravni tok energije v in okoli telesa. Ob tem se istočasno aktivira tudi več kot 24 različnih energijskih procesov za obnavljanje celičnih zgradb. Kaj so stranke opazile po tretmajih Energetic Face Lift™ ?
– manj gubic in strogih linij
– izboljšan vid
– trdnost in napetost obraznih mišic in celotne kože
– hitrejše celjenje in omilitev brazgotin
– bolj zdrava koža in celoten videz

Energetic Face Lift™ tretma lahko izvajate samostojno ali kot dopolnilno terapijo v masažnih, kozmetičnih salonih, wellness centrih ter v sklopu različnih anti-aging programov. Med delavnico boste enkrat prejeli in enkrat dali energijski face lift tretma. Po končani delavnici dobite potrdilo oz. certifikat, da ste certificirani praktik Access Energetic Face Lift™, kar vam omogoča samostojno izvajanje te terapije.

Delavnico vodi Gregor Šikman, certificirani izvajalec Access Bars® (Bars Facilitator), Access Body Process (Body Process Facilitator), ki ima opravljene tudi seminarje Access Consciousness™, Access Foundation ter Access Level 1.

Datum in čas delavnice: Sobota, 16. januar od 10h do 15h

Lokacija: Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, Maribor-Nova Vas, v bližini Marketa Tuš goo.gl/NMd9Fr

Zemljevid: goo.gl/JcvV8k

Energijska izmenjava: 160€
Za to delavnico je možno uveljaviti tudi popust za srčke Templja Srca

Za udeležbo na delavnici ni nikakršnih predpogojev. Udobno se oblecite, po želji lahko s seboj prinesete tudi lastno odejo in vzglavnik.

Obvezna je prijava in vse dodatne informacije: tempeljsrca@gmail.com ali telefon 031 424 161.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !