Delavnica »Pot srca«: Kraljevskost moči

KJE: Vodice, PGD Vodice, Kamniška cesta 18
KDAJ: nedelja, 20.12.15, ob 10.00 uri

»Moč – magična beseda, ob kateri srce radostno zapoje mi, zaigra, kri po žilah strastno zaplapola.
Moč –neskončna povezanost z ljubeznijo, do popolnosti zlitost z dušo angelsko.
Blagoslovljena moč, ki uporabljam za dobro jo, živim zares srčno.«

Ljudje smo radi močni na vseh nivojih obstoja. Do resnične moči pridemo, ko se v polnosti zavemo, kdo smo, ko začutimo povezanost z Ljubeznijo. Ko objamemo svojo dušo in odločno stopimo na pot popolne samostojnosti. Zato povabimo svoja srca na četrto delavnico »Pot srca«: KRALJEVSKOST MOČI, na kateri bomo vstopili v lastno moč, začutili svoje vrednote, si izpovedali spoštovanje ter postali odgovoren gospodar svojega življenja.

Oblečeni bodimo v ležerna oblačila in s seboj prinesimo doma izdelano kraljevsko krono ter ogrinjalo. Za pripravo na delavnico začutimo svoje vrednote, kodeks časti.

Prijavite se na e-pošto: prosen.simon@gmail.com ali tel. štev.: 051 678 065 (Simon).

Na delavnicah »POT SRCA« pogledamo resnici v oči in se soočimo s sabo, spustimo težo odvečne prtljage ter se zavemo, kdo smo, zakaj živimo in kaj je naše poslanstvo, kaj imamo resnično radi. Z ljubeznijo do sebe odpremo vrata čudežem življenja.

V sklopu osmih srečanj se vzpenjamo po stopnicah našega življenja. Pričnemo v trenutku pred spočetjem, ko pred mojstri in vodniki podpišemo pogodbo z našimi starši ter izberemo poslanstvo. Nadaljujemo s fizičnim rojstvom in se s pomočjo sporočil posameznih čaker ter obredov, ki ustrezajo slednjim, pomikamo skozi življenje. Zaključimo s smrtjo, ko prestopimo reko večnosti in se zlijemo z Ljubeznijo.

Kratka vsebina:
1. Uvodno srečanje »POSVEČENI DOGOVOR«
Pričnemo s predstavitvijo udeležencev in definiranjem namena obiskovanja delavnic. Nadaljujemo z vpogledom v pogodbo oz. posvečeni dogovor, ki smo ga sklenili pred prihodom na Zemljo (soočimo se s svojim poslanstvom, izbiro staršev, pomembnimi življenjskimi dogodki …).
2. Druženje »ČUDEŽ ŽIVLJENJA«
Poglobimo se v svetost življenja, v odnos s starši oz. primarno družino, raziščemo družinsko drevo, objamemo svojo identiteto.
3. Druženje »STRAST USTVARJANJA«
Posvetimo se odnosu do premoženja in ustvarjalnosti, spolnosti ter finančne varnosti.
4. Druženje »KRALJEVSKOST MOČI«
Poiščemo način, kako zopet postati odgovoren gospodar svojega življenja. Samemu sebi izpovemo ljubeče spoštovanje in zapišemo svoj kodeks časti ter začutimo kraljevskost moči.
5. Druženje »LEPOTA LJUBEZNI«
Predamo se čutenju ljubezni, njenim tisočerim odtenkom, si jo dovolimo izpovedati, jo širiti in s tem spreminjati nas same ter svet okrog nas. Izvedemo obred poroke s samim sabo.
6. Druženje »SVETOST IZRAŽANJA«
Potopimo se v čarobnost resnice in dovolimo svetlobi, da nas objame. Položimo temelje zaupanja vase in poštenosti.
7. Druženje »VELIČINA MODROSTI«
Prepustimo se intuiciji, si dovolimo pogledati svoje največje zaklade (talente, darove) ter način, kako jih strastno uporabiti v dobro nas samih ter celotnega človeštva.
8. Druženje »RAZKOŠJE BOŽJEGA«
Veličastno se prepustimo svoji domišljiji in božji milosti. Iz življenja odslovimo vse, kar je »mrtvo in končano« ter se povežemo z mogočnostjo Boga. V meditaciji se prepustimo občutkom fizične smrti in trenutkom prehoda v večnost.

Delavnice potekajo ob nedeljah enkrat mesečno in trajajo osem ur (od 10.00 do 18.00 ure z vmesnim odmorom za kosilo). Cena posamezne delavnice je 50 EUR.

Predvideni termini: 05.09.15, 18.10.15, 15.11.15, 20.12.15, 10.01.16, 14.02.16, 13.03.16, 10.04.16.

Ljudje smo v prvi vrsti energijska bitja in vsaka misel, vsako dejanje iz tega in preteklih življenj, iz zemeljskih in drugih dimenzij, se odtisne, zapiše v energetsko polje človeka. Slednjega nosimo povsod s sabo, v slabem in dobrem, ponoči in podnevi, doma in na potepanjih po tujini. Na delavnicah s pomočjo igranja vlog dostopamo do zapisov duše vsakega posameznika, drug drugemu odstiramo življenjske zgodbe, meditiramo, prisluhnemo kanaliziranim sporočilom naših vodnikov, angelov, starodavnih prednikov, se predajamo zdravilni moči glasbe, beremo zgodbe iz knjige »Po poti mojega Srca«, odstiramo tančice vzporednih svetov … Delujemo istočasno na mentalnem, čustvenem, fizičnem in dušnem nivoju.

Delavnice vodi Milena Matko skupaj s svojim partnerjem Jernejem Zorcem. Milena in Jernej prihajata iz Dolenjske in sta že sama po sebi zanimiv primer, saj tako njuno poslovno kot zasebno življenje zahteva nenehno soočanje z izzivi usklajene osebnostne in duhovne rasti.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena Matko in Simon Prosen

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !