Delavnica »Pot srca«: Ljubeč pozdrav morskih deklic in delfinov

 »Tam, v mističnih globinah oceanskega dna, prebiva prelestno lepa morska deklica. Se z delfini radostno igra, polni z veseljem nas bivanja. Podarja čutnost nam in izpolnitev srčnih želja, da v očeh zalesketa se sreče iskrica.«

Poletje nas v polnosti razvaja s svojo sončno toplino, dopustniško svežino ter nas strastno vabi v čuten objem morskih valov. Da bi se povsem predali čarobnosti morja, raziskali mistične globine oceanskega dna, srčno vabljeni na delavnico »LJUBEČ POZDRAV MORSKIH DEKLIC IN DELFINOV«.

Morske deklice so magična bitja svetlobe, ki nam na lahkoten in radosten način pomagajo, da postanemo mogočni prinašalci luči.
Delfini na Zemljo prinašajo neskončno duhovne modrosti ter nam vedno znova pokažejo, da lahko uresničimo katerokoli srčno željo, če svojo pot obdamo z veseljem in igrivostjo, prisluhnemo milemu šepetu svoje duše.

KJE: Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 9, prostori KS Drska (nad Tušem)
KDAJ: torek, 21.07.15, ob 17.00 uri
CENA: 50 EUR
S SEBOJ POTREBUJEMO: podlogo za sedenje na tleh; za pripravo na delavnico se povežimo z energijo morskih deklic in delfinov ter jih intuitivno narišimo (risbo prinesimo s seboj)

Udeležbo na delavnici potrdite na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Dobrodošli tudi vaši znanci, prijatelji oz. osebe, za katere čutite, da jim bo delavnica prinesla ljubeč blagoslov.

Topel objem in vse lepo do snidenja,
Milena Matko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !