Delavnica »Pot srca«: Zlata doba Atlantide

Kraj: Novo mesto, Ulica Slavka Gruma 9

Pričetek: torek, 31.03.15 ob 17.00 uri

»Dežela ljubečih src. Veselih, pozitivnih ljudi, ki skupaj ustvarjajo, delujejo, so polni smeha, gorečega navdušenja. Ki v sreči žarijo, se srčno radostijo. Plešejo, pojejo, čarajo novo podobo sveta. Ki živijo v milosti Boga, imajo polno naročje vsega.
Pravite, da je to le pravljica? Iluzija nekega videnja? Jaz pa pravim, da resnica je. Ker z Ljubeznijo je možno vse, čisto vse.«

Zemlja – čarobni planet. Ne glede na to, ali smo osebno živeli v zlati dobi najvišjega tehnološkega, duhovnega in človeškega razvoja, ali pa do spominov dostopamo preko kolektivne zavesti, v vsakem od nas tli hrepenenje, da bi zopet prebudili svoje največje talente in darove, zaživeli vrednote srčnosti.

Zato ljubeče vabljeni na delavnico »ZLATA DOBA ATLANTIDE«, na kateri se bomo globoko spominjali obdobja, ko smo bivali v sijaju svoje veličastnosti in za katerega je čas, da ga zopet v polnosti zaživimo.
Začutili in aktivirali bomo 12 duhovnih čaker ter 12 vijačnic DNK, se predali modrosti telepatije, teleportacije, telekineze, lebdenja, takojšnje materializacije … Aktivirali bom svoje jasnočutne sposobnosti, začutili moč zdravljenja s kristali, glasbo, barvami, zelišči. Prebudili bomo starodavno znanje lahkega načina gradnje, kmetovanja, ljubečega medsebojnega sodelovanja. Spregovorili bomo o trinajstih kristalnih lobanjah in odstrli še mnoge druge tančice mističnosti.

Snidemo se v torek, 31.03.15, ob 17.00 uri na Ulici Slavka Gruma 9, v prostorih KS Drska. Oblečeni bodimo v ležerna oblačila ter s seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja …). Za pripravo na delavnico se povežimo z zlato dobo Atlantide in intuitivno narišimo utrinek iz tedanjega obdobja (risbo prinesimo s seboj).

Cena delavnice je 50 EUR. Prijavitve se na na e-pošto: milena.matko@siol.net.

Z ljubeznijo in spoštovanjem,
Milena Matko

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !