Delavnica »Ženska sem«: Divja ženska in poslovna boginja

»Divja ženska v meni strastno tolče po bobnih, rjove, pleše, kriči.
Danes je ona na odru in hoče vidnost, pojavnost, veličino mogočnosti.
Magični ples ženskosti bo odplesala do konca, do ekstaze Ljubezni in povedala vse, kar tisočletja dolgo že na srcu ji leži.«

Povabimo svoja srca na tretjo delavnico »Ženska sem«: »DIVJA ŽENSKA IN POSLOVNA BOGINJA«, na kateri se bomo prepustile valovom divje ženskosti in odlične poslovnosti. Začutile bomo pridih strastne neukročenosti in prebudile moč ženske poslovnosti.

KJE: Hiša narave, Cesta Krških žrtev 53, Krško
KDAJ: četrtek, 18.02.16, ob 18.30 uri
CENA: 50 EUR
PRIJAVE: (07) 49 20 694 (Nataša), info@hisanarave.si

Ženske v sebi nosimo neizmerno moč, ki jo svet še kako potrebuje – potrebuje našo nežnost in milno, strast in odločnost, ljubezen in toplino. Ženske smo nosilke novega življenja, v rokah držimo plamenico srčnosti. V nas živijo spomini na svečenice v belem, na mogočne kraljice, na veličastne boginje, na ljubeče matere, na strastne žene, na modrosti polne starke …

Sklop štirih delavnic »Ženska sem« je namenjen zgolj predstavnicam nežnejšega spola. Skozi štiri srečanja se poglabljamo v svetost posameznih obdobij našega življenja – od cvetenja mladenke do partnerstva in materinstva, od sveta poslovnosti in divje neukročenosti do modrosti stark ter ljubečih babic. Podamo si roke in skupaj odplešemo veličasten ples ženskosti, da omamni cvet ljubezni v nas zopet zadehti.

Delavnice potekajo enkrat mesečno ob četrtkih s pričetkom ob 18.30 uri in v povprečju trajajo šest ur. Predvideni termini: 17.12.15, 21.01.16, 18.02.16 in 17.03.16. S seboj prinesimo podlogo za sedenje na tleh (blazina, odeja …).

Kratka vsebina:
1.Druženje »CVETOČA MLADENKA«
Posvetimo se začetnemu obdobju v življenju ženske. Sprejmemo lepoto ženskosti, veličastno odstremo tančice sveta ženskih ciklusov. Objamemo svetost maternice, vstopimo v čarobnost podarjanja novega življenja ter moč čutne spolnosti.
2.Druženje »ČUTNA ŽENA IN LJUBEČA MATI«
Ljubeče se zazremo po prostranih poljanah partnerstva in materinstva. Predamo se moči srčne ženske povezanosti, odstremo lepoto svečane ustvarjalnosti.
3.Druženje »DIVJA ŽENSKA IN POSLOVNA BOGINJA«
Ženske ne glede na partnerstvo in materinstvo v sebi vedno ohranimo svojo samostojno bit, pridih divje neukročenosti in vstopamo v svet svojevrstne ženske poslovnosti.
4.Druženje »MODRA STARKA«
V zadnjem obdobju življenja v ospredje stopi ljubeča svetost babice ter večna modrost starke.

Dobrodošle tudi vaše znanke, prijateljice, sorodnice oz. vse ženske, za katere čutite, da jim bodo delavnice prinesle zadovoljstvo ter ljubeč blagoslov.

Prisrčno pozdravljene in obilo čarobnosti do snidenja,
Milena Matko in Nataša Doberšek

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Close

Deli to s prijateljem

NAROČI SE NA NAŠE E-NOVIČKE ;)
Bodi med prvimi obveščen(a) o novostih, ugodnostih in akcijah.
  Kadar koli se lahko odjaviš !