februar, 2020

22feb0:00Gong z Amai in energijsko zdravljenje 2222020 z Jasno Luminus0:00

Podrobnosti Dogodka

Veljajo prijave na:
amai.umetnisko.ustvarjanje@gmail.com

Tokrat Vas z največjim veseljem vabim na posebno zvočno (Amai) in energijsko potovanje v družbi Jasne Luminus. Za Vas sva pripravili 4. srečanja z namero ozaveščanja fizičnega, čustvenega, mentalnega in duhovnega telesa.

1. srečanje: Harmoniziranje vseh teles s poudarkom na fizično telo

Vabiva vse tiste, ki bi si želeli izkusiti ob zvokih bobna, gongov še dodatno tudi energijsko zdravljenje.
Tiste, ki si želite še globlje spoznati Sebe in se povezati z Vašim Višjim Jazom.

V veliko energijsko podporo nam bo Jasna Luminus. Med zvočnim potovanjem bo izvajala energijsko zdravljenje.

Jasna je zdravilka. Že 25 let zdravi ljudi, živali, hiše, zemljišča. Je intuitivna svetovalka, raziskovalka sveta nevidnega, energijskih lokacij in energij na splošno, kakor na Zemlji, tako v galaksiji, v kontaktu z bitji iz višjih duhovnih ravni. Ima močno povezavo do energij portalov in močnih energijskih lokacij.
Vodi delavnice, spodbuja delo na sebi, daje nasvete duhovnim raziskovalcem, usmerja in pomaga kako vzpostaviti stik z Višjim Jazom in duhovnimi vodniki.

Več o Jasni in njenem delovanju si lahko preberete na spodnji povezavi.

https://www.facebook.com/utociste.za.sve/?epa=SEARCH_BOX

V številnih civilizacijah veljajo gongi za magične predmete. Z njimi zdravijo bolne, odganjajo entitete in združujejo elemente. Prav tako ima pomembno vlogo pri ceremonijah, ritualih in notranjih popotovanjih pri vseh ljudstvih sveta. Njegovi zvoki spremljajo rojstva, smrti, poroke in iniciacije. Njegove vibracije vplivajo na telo, čustva, um in duha. Vsak posameznik doživlja zvoke na svojstven način. Ob poslušanju gongov se prečistijo nadiji, energetska subtilna telesa, odstranjujejo se blokade, stari vzorci ter se posledično vzpostavi boljši energetski pretok. Usklajuje in spodbuja se delovanje hipofize in epifize in je idealen instrument za meditacijo.

Pri “odblokiranju” čaker se lahko v poslušalcu zgodi globoko vzdihovanje, mrmranje, smeh, jok, kašljanje, notranja svetloba in blaženost. Vse je odvisno od našega trenutnega stanja. Zato je tudi pomembna namera, ki si jo daste pred začetkom. Včasih pa je najbolje prepustiti našemu Višjemu Jazu, da poskrbi za Vas.

Ne pozabite na ležalne podloge, dekico, vodo.

V primeru, da ste se prijavili in ne pridete, prosim za odjavo dan prej.

Več o meni in urnik dogodkov:
http://amai-umetnisko-ustvarjanje.simplesite.com/

Prispevek 15 eur, brezposelni, dijaki in študenti po zmožnostih.

Obkroža te ljubezen, le začuti jo. Je v travni bilki, je v soncu, je v peresu …je vsepovsod. Samo dvigni glavo in jo boš uzrl v trenutku. (Amai)

Srčno dobrodošli Amai in Jasna!

Ura

(Sobota) 0:00