Opis

Je čas za več lahkotnosti, zabave in manj skrbi?

Se še spomnite otroške igrivosti in neobremenjenosti?

Kaj če lahko živite svoje potenciale, ste odgovorni starši, zaposleni, partnerji – odrasli in hkrati živite Sebe? Kaj če lahko delate tisto, kar ljubite in ste za to dobro plačani?

Je čas, da se poslovite od nemira v glavi? Je čas da spet mirno in sladko spite?

Veste, da je v življenju možno več in vas to notranje razjeda, ker nekako ne najdete poti tja…

Midve sva to našli s pomočjo Access Bars tehnike. Pa ne samo midve. Tudi številni drugi Slovenci in tisoči ljudje po vsem svetu. To je tehnika, ki v svetu obstaja že 28 let.

Za kaj gre?

Za 32 točk na glavi, povezanih z 32 različnimi področji našega življenja, v zvezi s katerimi smo nabrali določene poglede, prepričanja, čustva in občutke. Veliko jih je na nezavedni ravni in nam predstavljajo ovire, preko katerih se zdi, da ne znamo in ne zmoremo preskočiti. Vse dokler tega z Access Bars-i ne pobrišemo. Ne brišemo spominov, brišemo pa električni naboj, ki ostaja v našem energijskem polju in nam onemogoča jasnost, svobodo in možnosti. Bars-i so nama pomagali do več poguma in samozavesti, da življenje zaživiva po svoje. Da spet verjameva v čarobnost in jo na dnevni ravni tudi doživljava.

Kaj dobite?
2 seansi Bars-ov izvajate, 2 prejmete. Priročnik z vprašanji, tehnikami in dodatna orodja za spremembe. Mednarodni certifikat.

To je lahko tudi vaša nova ali dodatna poslovna dejavnost, saj dobite po delavnici mednarodni certifikat, ki vam TAKOJ omogoči, da znanje prenesete v prakso – zase, za svoje domače ali stranke.

Kaj lahko izgubite? In koliko lahko pridobite?

Za naju je to, kar sva dobili neprecenljive vrednosti. Vi pa preverite sami zase. 😉

Za več pa pokukaj na najini spletni strani:

Dogodki

ACCESS BARS® delavnica

Veseliva se vas. Prijave so obvezne na mail: anahatha@anaplesec.si ali polona@polonaplesec.si oziroma na telefon 040-284-011 ali 041-276-884.