Opis

V soboto bomo pričeli z delavnico MTVSS, od 10.00 do 16.00 ure, (cena 150 eur), delavnico vodi Barbara Klaus.

V okviru sistema Access Consciousness® je na voljo eden najbolj univerzalnih, dinamičnih in skrajno uporabnih telesnih procesov, imenovan MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja). To je proces, ki lahko odpravi vse spremembe v telesu, ki so nastale kot posledica časa, prostora, dimenzije in resničnosti. Telesa največkrat sprašujejo in hrepenijo prav po tem procesu.

MTVSS je tako univerzalen, da ga lahko uporabimo na tisoče različnih načinov in bo vsakič ustvaril drugačno možnost. Odpravlja nepravilno delovanje vseh mest v telesu in ima učinke popolne prenovitve telesa.

Če naštejemo samo nekaj področij, kjer uporabljamo MTVSS:

za aktivacijo in krepitev imunskega sistema
za izničenje posledic vseh preteklih travm na telesu
za izničenje vseh nepravilno delujočih procesov
za eliminacijo učinkov staranja na telo
za lažje premagovanje fizičnih naporov pri telovadbi, hoji v hribe, porodu …
za obnavljanje bolnih organov
kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti

Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja:
metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic
dihalnega sistema
električnega sistema
centralnega živčnega sistema
prebavnega sistema
drobovja
dermalnega sistema
skeleta
limfnega in hormonskega sistema
reproduktivnega sistema

Po delavnici MTVSS bomo ob lepem vremenu naredili sprehod in hodečo meditacijo v primeru dežja pa Accessovo meditacijo vlečenje energije od 17.00 – 18.00 ure.

Dan bomo končali z Skupinsko seanso Simfonija možnosti od 20.00 do 21.00, (20 eur na osebo), senaso vodim jaz

V nedeljo nadaljujemo z Access Bars delavnico, od 9.30 do 16.30, (cena 240 eur), delavnico vodiva skupaj z Ano
Če ste že slišali kaj o sistemu Access Consciousness®, je bilo skoraj zagotovo govora o bistvu in jedru – Access Bars. Kdor si je kadarkoli privoščil ali pa v dar dobil tretma Access Bars, vam lahko z vsem bitjem potrdi, da prav zaradi barsov več ne gleda na življenje enako kot prej. Barskanja ni nikoli preveč niti dovolj, zato redno organiziramo delavnice učenja te veličastne tehnike, pri kateri z nežnim dotikom 32 točk na glavi dejansko lahko spremenite svoje življenje in tudi drugih ljudi v popolnoma drugačno, boljšo, lahkotno različico.

Kaj, če je smisel vsega našega bivanja na Zemlji prav kreiranje? Zase lahko ustvarite novo realnost, uspešen posel, sprostite tesnobnost, izboljšate zdravje, kreirate kakovosten spanec, stabilno finančno resničnost, novo telesno podobo in odnose preoblikujete v take, ki dejansko delujejo, so vam v največji možen doprinos in negujejo vašo notranjost.

Kaj, če resnično imate izbiro? Verjamete, da obstaja nekaj bolj prijaznega, lahkotnega in nežnega, kar ste kadarkoli poznali do zdaj? Vabljeni, da se nam na delavnicah pridružite pri raziskovanju neskončnih možnosti.

Nikoli nas niso učili, da je najboljša investicija prav v nas same, v naše počutje, bivanje, kreiranje. Sedaj imate končno priložnost (in »dovoljenje«), da se ne ozirate na druge, pač pa si privoščite nekaj samo zase.

KAJ SO ACCESS BARSI
Vabljeni k ogledu teh kratkih videoposnetkov, kjer ustanovitelja Access Consciousnessa Gary Douglas in Dr. Dain Heer skupaj z nekaterimi drugimi facilitatorji predstavita svoje izkušnje z Barsi.

Investicije v delavnice in seanse:

Odrasli : MTVSS 150€, Bars delavnica 240€, SOP 20€
Odrasli, ki ponavljajo delavnico : MTVSS 75€, Bars delavnica 120€
Otroci od 16 do 17 let : 75€/120€/10€
Otroci do 15 let : Brezplačno ob prisotnosti svojih staršev/skrbnikov
V ceno so vključeni: priročniki, referenčne sheme, certifikati, prigrizki.

Delavnica poteka v Luciji, v Alma studiu. V primeru številnih prijav, pa vam lokacijo javimo naknadno.

Plačilo je mogoče z gotovino na delavnici ali z nakazilom na TRR. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodiva Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelift tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class, ESB, COP, SOP in mnoge druge. Več o meni si lahko preberete tu: https://www.mojaizbirakreira.si/o-meni/
in
Ana Bergant, ki ima skorajda 20 let izkušenj z delom z ljudmi na področju različnih holističnih tehnik in masažnih terapij. Nenehno pridobiva nova znanja od domačih in tujih učiteljev s področij osebnostne rasti, duhovnosti, Access Consciousness-a, mindfulness-a in ostalih terapevtskih pristopov, ki posameznika opolnomočijo. Študirala je socialno delo, smer psihosocialna podpora in pomoč. Pri petnajstih letih je začela vaditi jogo, ki jo je kasneje začela tudi poučevati; trenutno se posveča jogi za otroke. Ena od njenih strasti je tudi delo z ljudmi, ki so predani napredku in preseganju samega sebe. Orodja Access Consciousnessa so spremenila marsikaj v njenem življenju, tudi tisto, kar ostali terapevtski pristopi v več letih niso. Sedaj z največjim veseljem posreduje učinkovita orodja za več svobode in možnosti tudi drugim.

Za vse, ki se boste udeležili celotnega vikenda, vama z Ano podarjava en čudovit in negovalen tretma: Access energijski Facelift.

Veseliva se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Za vse dodatne informacije in prijave naju prosim kontaktirajte :

Barbara 040 730 558 in Ana 041 619 035.