Opis

Magična energija Mt. Shaste že leta buri domišljijo in kliče v svoj mogočni energijski objem! Odpotujmo..

Tokrat se bomo s SVETLOBNO LADJO in SVETLOBNIMI VODNIKI iz najvišjih ENERGIJSKIH NIVOJEV popeljali v 1. ZEMLJINO ČAKRO – v samo goro SHASTA, kjer bomo aktivirali veličastna orodja za dvig svojega zavedanja na višjo vibracijo. To nam prinaša novo dojemanje realnosti, večjo umirjenost, srečo in povezavo s svojim duhovnim srcem, kot tudi globjo povezanost z JAZ SEM prisotnostjo. Mt. SHASTA je St. GERMAINOV dragulj vseh draguljev. Veličastno nam bo ponudil vso svojo pomoč, vodenje, čiščenje in regeneriranje telesa na vseh nivojih.

V posebnem SVETLOBNEM ENERGIJSKEM KROGU se bomo pripravljali na VELIKE SPREMEMBE NA PLANETU, ki nas čakajo v kratkem. Da jih bomo razumeli, začutili in sprejeli v skladu s POSLANSTVOM SVOJE DUŠE, zato toplo vabljeni tako začetniki, kot vajeni meditacij!

AKTIVACIJA ZAVESTI V 1. ZEMLJINI ČAKRI – Mt. SHASTI

Vodena zdravilna kvantna meditacija – čudoviti duhovni wellness z multidimenzijskim zdravljenjem

~ Vabljeni da napišete 3 – 4 osebne želje, pri čem naj vam duhovni svet pomaga ( odpravljanje travm, blokad, čustvenih ali fizičnih bolečin, usmeritve… ), pri katerih željah in ciljih naj vas podpre. NAPISANE prinesite s seboj za osebno obravnavo v izredno efektnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU ~

KAJ TO ČUDOVITO DOŽIVETJE PRINAŠA:

– potovanje s SVETLOBNO LADJO v globine 1. zemljine čakre v gori SHASTA – v St. GERMAINOV dragulj vseh draguljev

– občutenje ZDRAVILNIH MOČI in VPLIVOV SVETIH STEBROV VALUJOČE SVETLOBE – svetih plamenov in žarkov St. Geremaina, Nadangelov Mihaela in Rafaela, Svete Matere in Kristusove zavesti

– NEGA fizičnega in energijskih teles s tisočerimi ZLATIMI SVETLOBNIMI LUČKAMI

– za AKTIVIRANJE in POSPEŠITEV dviga vibracije življenja, telesa, misli in zavedanja so nam na voljo ELEKTRONSKI POSPEŠEVALNIK, velika moč KRISTALA AMETISTA, ZLATA in še marsikaj

– sprejemanje SVETEGA PLAMENA ZAVESTI iz src 4. vnebovzetih mojstrov

– ČIŠČENJE MISLI in MOŽGANOV z modrim svetlobnim žarkom

– ODPIRANJE 3. OČESA in drugih izventelesnih ZAZNAV z vijolično – indigo žarkom

– ponovna povezava z JAZ SEM KI SEM Prisotnostjom, svojim SRCEM in svojo DUŠO

– v posebnem ENERGIJSKEM SVETLOBNEM KROGU, ob pomoči SVETLOBNIH MOJSTROV iz najvišjih vibracijskih nivojev, zdravljenje SEBE, NOTRANJEGA OTROKA in NAJDRAŽJIH ( glede osebnih želja, dviga vibracije, zavedanja, zaupanja, jačanja notranje moči, vere vase in v vse okrog sebe, reševanje utrujenosti, slabega počutja… )

– v vsaki meditaciji ENERGIJSKO POMAGAMO tudi Sloveniji in celemu planetu za več ljubezni, veselja, radosti in miru.

~ Kanalizirana meditacija, ki jo vodi mednarodna certificirana Kvantna hipno regreso terapevtka in voditeljica Kanaliziranih kvantnih meditacij EVA PAVLIN, je primerna tudi za mladino, sposobno ležati 2 uri v miru in tišini ( ne nujno ves čas v isti legi:)) in hišne ljubljenčke ( možnost vodenja pri vas doma )!

~ Trajanje: 2 uri

~ Pripor. prost. prispevek: 20 €, študentje 10 €

~ Zaradi omejenega števila je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA na: eva.pavlin.inquantum@gmail.com

~ Kvantne meditacije izvajamo LEŽE, zato S SEBOJ PRINESITE debelejšo PODLOGO, TOPLO ODEJO in VZGLAVNIK.

~ UŽIVANJE ALKOHOLA in DROG ter MOČNE DIŠAVE so NA DAN MEDITACIJE PREPOVEDANI.

~ V prostor VSTOPAMO TIHO zaradi oseb, ki se sproščajo ali meditirajo, telefoni so POPOLNOMA IZKLJUČENI.

Vabljeni na to enkratno duhovno potovanje – naslednji korak v korenito spremembo svojega življenja!

~ Kvantne meditacije valujoče svetlobe® se nadgrajujejo. Zaporedje ni pomembno, saj je vsaka unikatna, ciljno usmerjena in prinaša določene spremembe. Več kvantuma kot naložimo v telo, prej zaživimo srečno, umirjeno, uravnoteženo in duhovno življenje na visoki vibraciji in poglobljenem stanju zavesti. Tudi ponavljanje iste je zaželeno, posebej če se v njej močneje odražajo naši specifični problemi.

Veseli bomo, POVABITE ali VABILO POSREDUJETE ŠE KOMU, ki si želi izboljšati kvaliteto svojega življenja in duhovno napredovati. Hvala!

www.facebook.com/eva.pavlin.inquantum

~ Lokacija PODUTIŠKA 92, Lj – Koseze, ( avtobusa št. 5 – Podutik in 22 – Kamna Gorica ):

Iz Podutiške je VHOD v stavbo iz LEVE bočne strani, za vstop POZVONITE na skrajni spodnji MODRI zvonec. Smo v II. nadstropju

PARKIRANJE je možno pred stavbo iz Podutiške, kot tudi za stavbo. Iz Podutiške zavijete na Ledarsko in nato prvo levo na Ul. Franca Mlakarja. Potem je vhod iz DESNE strani zgradbe.

https://www.google.si/maps/place/Poduti%C5%A1ka+cesta+92,+1000+Ljubljana/@46.072594,14.466442,18z/data=!4m2!3m1!1s0x477acd45d004fd67:0x21248288df38d541?hl=sl

~ OPOZORILO: Vodenih zdravilnih kvantnih meditacij z aktivacijami ne izvajamo kot zdravstveno storitev, niti je ne nadomeščajo. Služijo kot multidimenzijska terapija in so pripomoček k osebni in duhovni rasti.