Opis

Dobrodošli na čudovito meditacijo ki je primerna za vse tiste, ki imate radi nekaj posebnega in je vsekakor primerna za noč čarovnic, ki v nas zbudi mistiko in občutke magije. In to bo prav posebna meditacija…

ZATO TOKRAT UPORABLJAMO ENERGIJE NOČI! MEDITACIJA BO POTEKALA NAMREČ OD 21. DO 23. URE

Kajti ta meditacija je tako mogočna, energeijsko polna in čudežna….. Naj se mistično popotovanje prične..Kajti napočil je čas manifestacije z ..nadangelom Sachielom .

Nadangel Sachiel je bil dolgo skrit človeškim očem in je angel bolj “čarovniške narave” in alkimije. Dela s sfero manifestacije bogastva, denarja in česa se dotaknejo njegova krila… se spremni v zlato.

V prvi meditaciji bo Sachiel za vas aktiviral:

ZLATE ŠKARJE: očistijo vseh nižjih energij, ki ste se jih navzeli, zato, da bi lahko dvignili notranjo svetlobo, ki je nujna za pozitivno manifestacijo;
ZLATO STEKLENIČKO: vzela bo vse vaše dvome v to, da zmorete manifestirati in vas naučila da lahko;
ZLATI PERGAMENT: imenovan VelikI Učitelj – prereže vse karmične lekcije, odreši eteričnih vezi na le-te in povrne dobro…vam!
ZLATO ČAROBNO PALICO: Imenovana Palica Manifestacije: z njo postanite magnet za vse materialne in duhovne želje – vaše srčne sanje naj dobijo krila s pomočjo nje poletijo!

V drugi meditaciji bomo poklicali izjemno čarodejko – Rhiannon za:

– aktivacijo magnetične aure – ki pritegne denar in pomoč bitij, ki skrbijo za manifestacijo letega

EKSKLUZIVNO DARILO VEČERA: energijske palčke “PRIKLIC DENARJA”

Vabljeni v pravo večerno čarovnijo…Mistična glasba..in palčke…

O NIZU MEDITACIJ »ANGELSKI ČUDODELCI«

Angeli … tista pravljična ljubezen, ki bo človeštvo naučila ponovno verjeti v svoje sanje. Vsi, katerih se je dotaknila moč njihovih kril so pričali o tem, kako zelo se je spremenilo njihovo življenje. Meditacije z angeli so prinašale upanje in številne energijske razrešitve. O da, zato so angeli pravi čudodelci. In ta beseda je še preskromna za to, kar nam dajejo.

Spremenili so tudi moje življenje. Spominjam se časov trnja življenja, ki me je bodlo na vsakem koraku. Ko sem izčrpala vse možnosti odgovorov zakaj se to dogaja ravno meni, so vstopili v moje življenje angeli. Ko sem prvič slišala njihov glas, sem težko verjela, da govorijo meni. Le zakaj bi govorili nekomu, ki sploh ne verjame več v nič? Le zakaj? Nato sem spoznala, da govorijo vsem. Tistim upanja polnim in tistim, ki so le-tega že izgubili. Bila sem slednja. Da bi se kot pravi čudodelci dotaknili moje usode in mi rekli: »Poskusi znova.«

Vem in čutim, da ste zunaj ljudje, ki potrebujete svoj »poskusi znova.« Vaše tihe želje ali pa bolečine so priletele na angelska ušesa in angeli so mi predali sporočila za vas. Slišite jih lahko seveda tudi sami. A posebne meditacije »Angelskih čudodelcev« so postale kažipot, da boste lahko ta sporočila razumeli in jim zaupali. Jaz pa bom za vas glasnica, ki vam bo pomagala razumeti vodstvo angelov, zato, da bi mu lahko sledili.

Izbrani so bili posebni datumi in meditacije čudovitih energij, ki bodo izbirale različna področja življenja in z njimi povezane angele.

To bo nebeško popotovanje, katerega cilj je v enem letu doseči aktivacijo in iniciacijo vseh izbranih angelov in nadangelov, ter njihovih žarkov za popoln spekter angelske mavrice življenja. Angelski žarki so svetloba preko katere potujejo in z nami komunicirajo angelske sfere. Angelsko mavrico življenja predstavlja 7 žarkov za popolno duhovno zavest, ki živi v obilju. Tako poznamo 7 žarkov: modrega za zaščito, življenjsko poslanstvo, pogum, odločitve, motivacijo (vodilni angel je nadangel Mihael); vijoličnega za vse oblike transformacije in angelsko alkimijo (vodilni angel je nadangel Zadkiel); rožnatega za ljubezen in odnose s sorodnimi dušami (vodilni angel je nadangel Kamuel); rumenega za mir, harmonijo, mirne misli in čustva (vodilni angel je nadangel Jofiel); rdečega za ideje, informacije, poslovnost, finance (vodilni angel je nadangel Uriel); belega za sporočila Nebes vseh vrst (vodilni angel je nadangel Gabriel) in zelenega za energijsko uravnovešanje in angelsko podporo (vodilni angel je nadangel Rafael).

Meditacij in aktivacij bo vse skupaj 18, saj številka 18 kot angelska številka predstavlja kombinacijo novih začetkov, preporoda, misli, ki ustvarjajo novo usodo (številka 1). ter obilje, karmične nagrade in manifestacijo (številka 8). Skupna številka 18 tako prinaša sporočilo o popolni podpori angelov. In ta podpora daje zagon in omogoča manifestacijske čudeže. Izberete lahko posamezno meditacijo, ali pa vseh 18 za popolno meditacijsko-angelsko preobrazbo.

Nekatere angele, ki so se sami izbrali za to vašo preobrazbo že poznate, druge boste morda srečali prvič. Vsaka meditacija prinaša angelsko darilo: angelsko svečko, palčko, talisman in podobno. Darila so izbrana, da vas in vaš dom ter delovna okolja opremijo z vibracijo angelske energije.

Naj se zasliši let angelskih kril in naj se angelska alkimija prične. Vabljeni!