Opis

Portal 10-10- Mogočna energijska koda. Odpiralo bo vrata novih možnosti. Ali jih boste prestopili?
Veliko ljudi si želi v življenju dati nove možnosti. Možnosti novih začetkov. In ko srce pokliče to novo možnost, okoliščine včasih spregovorijo drugače. Zdi se, da so premiki skoraj nemogoči. Odgovorov ni, večno vprašanje ostaja: “Zakaj?”

10-10 je energijski zapis znan kot portal in številka karmičnih povračil za vse, ki bodo iskali svoje resnice. Kar se je sejalo, to se bo želo Ko vidimo to številko je zadaj kozmično vprašanje – komu se bo nekaj povrnilo? Je kot gumb, ki lahko ponovno spravi vse na pravo mesto.Je kot ura, katere kazalci lahko končno tečejo naprej, če ste do tega trenutka ves čas gledali nazaj… Imeli občutek, da ste ujeti v usodi, ki ne želi odnehati s svojimi preizkušnjami. To energijsko prelomnico vidimo kot prijateljico, ki nam s pametnim nasvetom lahko pomaga stopiti naprej. Kljub temu, da je karmična številka je v mnogih tradicijah spoštovana kot tista, ki je srečna in prinaša odrešitve.
Zato se vkrcajte na mistično-nebeški vlak in odkrijte svoje resnice. Povabljeni boste na 4.postaje, vlak pa bo upravljal čudoviti angel po imenu Orion, ki je angel visokih duhovnih vibracij in pomaga ljudem na duhovnih popotovanjih.

Mistično-nebeški vlak bo na vsaki postaji podaril posebno aktivacijo:
– 1.postaja: MISTIČNI PRETEKLI DAROVI: postaja prejšnjih življenj, ki jo obiščete z namenom, da odstranite vse karmične tegobe, ki so nastali v prejšnjih življenjih in odnesete s seboj darove, ki ste jih od nekdaj imeli kot duša
– 2.postaja: MISTIČNA LJUBEZEN: imeli boste neprecenljivo možnost..sorodnim dušam, s katerimi sobivate na Zemlji boste lahko sporočili česa si želite: morda okrepiti odnose, morda pozdraviti rane med vami…naj sporočila dosežejo njihove višje jaze.
– 3.postaja: MISTIČNA MATERIALNE MANIFESTACIJA: na Zemlji ste..uživate v njenih darovih in z njimi lahko veliko storite…pomagate, razvajate, spreminjate. In prav je tako. V kolikor duhoven človek prejme materialne darove, zapoje deljena dobrota. A najprej morate to imeti zase. Iz te postaje odpeljite vrečo z zlatniki.
– 4.postaja: MISTIČNO UPANJE: Na tej postaji lahko odložite vse, kar vam predstavlja srečo in zaprosite za duhovne darove, ki vas bodo vodili do tja. Manjkalo ne bo tudi odpiranja tretjega očesa in jasnovidnih vizij.

Druga meditacija se bo osredotočila na celično aktivacijo,
– zasidrajte namen novih spominskih celic- začutite kako se v njih rodi nov, svetlobni, pozitivni spomin in zapis.. Naj vaša svetloba še močneje zažari.

DARILO za vse udeležence: Svečka duhovne moči