Opis

ASPEKTIKA

Neverjetno učunkovit sistem spiritualne tehnologije omogoča praktiku, da v enem samem dnevu popolnoma obvlada verižno tehniko, ki je osnova Aspektnega procesa in tako lahko na zelo učinkovit način pomaga sebi in drugim ljudem. Praktik prepozna, da so njegove napake, negativna čustva, neurejeni odnosi, problemi, strahovi in ostala neželjena stanja v bistvu njegovi prijatelji, zavezniki, ki ga vodijo k najvišjemu oziroma najglobjemu bistvu sebe: Nirvani, Sunjati, Dinamični Praznini, Bogu…

Na delavnici boste spoznali oz. obvladali 6 fundamentalnih elementov Aspektike:

1.delo z aspekti osebnosti

2. Pozitivna usmeritev in vrednost neželjenih aspektov

3. Elementi ciljne strukture

4. gibanje po lestvici vse višjih ciljev

5. Dinamična praznina kot operativni element aspektnega procesa

6. Realizacija ciljev v zavesti človeka

Edini pogoj za udeležbo na tečaju Aspektike je, da oseba občuti problem in ga želi odpraviti.

OBVLADOVANJE ENTITET (EHM)

Vaše misli niso vedno vaše. Obstajajo astralna in druga breztelesna bitja v našem psihičnem polju ali v drugih dimenzijah, ki vplivajo na nas. To boste enostavno odkrili tekom delavnice Delo z Entitetami. Naš jezik reflektira zavest o tem stanju. Pogosto ljudje rečejo: » Kaj je to v tebi?«, »Nekaj me sili, da to delam?«, »Danes jaz nisem jaz!«, »Ne vem, kaj za en hudič ga žene naprej?« itd.

Možnost, da duh obsedejo Entitete se nahaja v vseh časih in v vsaki kulturi. Breztelesna zavest se prilepi in popolnoma ali delno prežame nezavedni duh neke žive osebe in pri tem izvaja določeno stopnjo kontrole nad njenim obnašanjem, mentalnih funkcioniranjem, emocionalno stabilnostjo in psihičnim zdravjem.

EHM vam pomaga, da se osvobodite teh entitet. Rezultati so pogostokrat vidni takoj po izvedbi enostavne, a učinkovite tehnike.

Mnogi trdovratni emocionalni problemi in nekatera fizična stanja se sprostijo ali popolnoma odpravijo s tem natančnim holističnim sistemom To odpira oči in nove horizonte Spiritualno orientiranih bitij.

Delavnico vodi Robert Lavtar.

KDAJ: sobota 1. februar 2020, od 9.00 do 16.00 ure

KJE: Kranj, Savska cesta 34, prostori Združenje za osebnostno rast in trajnostni razvoj v prvem nadstropju

KAJ POTREBUJEŠ: notes in pisalo

CENA: 130 €;

Posebni popust za predplačilo na TRR do vključno 24. Januarja 2019, je cena 110€. Predplačilo: ALTORION, d.o.o, Kukeč 30, 9206 Križevci, TRR: SI56 3000 0001 0750 837 (namen vplačila: aspektika)

Vse informacije: www.altorion.si, Gsm: 041 335-215 (Robert), Skype: robert.lavtar