Opis

Bistvo je očem nevidno.

Iščete globlji smisel življenja in ne znate biti srečni?

Živimo v skrivnostnem svetu polnem dogajanj in srečanj, ki se nam zdijo naključna. Pa so to res?

Ljudje se počutimo negotovi, kadar nismo povezani z virom energije. Rešitev je, ko vzpostavimo povezavo z življensko energijo, ki nas napolni z mirom in radostjo.

Ko se jo naučimo vsrkati in uporabljati, se obnovijo in zacelijo poškodbe naših organov ter uravnovesijo energijski pretoki v telesu. To začutimo kot notranji mir, večjo vitalnost, lahkotnost, srečo in ustvarjalnost. Učinki pa so vidni na vseh področjih življenja: na boljšem zdravju, v odnosih z ljudmi, dobimo notranji mir in stabilnost, ne motijo nas toliko negativna dogajanja okoli nas, imamo več volje, več energije in zato bolj izkoristimo čas,,..

Na energijsko sprostitvenem tretmanu, Vam bomo predstavili, kako poskrbimo za močan pretok kvalitetne življenjske Energije skozi naše telo, si prenovimo, povečamo energijo in notranji mir.

Vabimo Vas na Medvedovo 28, Ljubljana –Šiška, kjer tretmane vsakodnevno izvajamo. V naši energijski dvorani se boste namestili v udoben počivalnik, potekal bo sproščen pogovor in vodili vas bomo v globoko sprostitev.

Dobrodošli. skipa E Priložnost