Opis

Ko slišimo besedo bojevnik, se nam morda pred očmi izriše srdit samuraj, ki z mečem poseka vse, kar mu prekriža pot. Seveda je to čista resnica tudi za bojevnika, le da je njegova resničnost duhovna in s svojim mečem-voljo neusmiljeno reže nižje strasti, uničevalne razvade in bolne miselne vzorce, da bi lahko vstopil v svobodni svet budnih.

Bojevnik ve, da potrebuje podporo življenja v podobi dreves, živali in gole zemlje, vetra, dežja, zvezd in ognja, da bi mu ta podvig uspel, kajti narava še edina nosi v sebi visoko vibracijo zavesti, ki jo človeški um ne more dotakniti, da bi se v stiku z njimi prelevil iz podružbljenega pritlikavca v divjega samoniklega lepotca.

Iz vsebine:

Odvisno od starosti in nagnjenj se na bojevniškem pouku otroci spoznavajo z različnimi veščinami kot so poznavanje rastlin in živali gozda, njihovih habitatov in obnašanja, delanjem z zemljo, vrtnarjenjem in zeliščarstvom, pokrajinsko arhitekturo, gozdarstvom, rokovanjem z orodjem, pripravljanjem jedi na odprtem ognju, gozdno umetnostjo izdelovanja nakita, loka in puščic in enostavnih struktur kot so bivaki, gugalnice in druge uporabne gozdne gradnje. Otroci se seznanjajo z naravnim način življenja in poklici ter umetnostmi, ki so naravnane na človekovo vzajemno sobivanje z okoljem in poklici nove zemlje.

Prosim za najavo otroka, da lahko nabavim ognjeno malico za vse. Za več podrobnosti o dogodku kliknite na to povezavo https://solahosta.com/dozivite-gozd/gozdni-krozek-za-mlade/

Prisrčno vabljeni Marjeta Šumrada 031 481 014