Opis

Ozavestite, zakaj doživljate čustveno stisko na enem ali večih področjih svojega življenja in spoznajte, kako z uporabo različnih praktičnih pristopov odpravite čustvene blokade, zaradi katerih se vrtite v začaranam krogu neprijetnih življenjskih izkušenj, ter spremenite svojo osebno vibracijo, da presežete star način bivanja in v svoje življenje pritegnete drugačne življenjske izkušnje.

KAJ JE ENERGIJSKA PSIHOLOGIJA?

Energijska psihologija je celostni terapevtski pristop, pri katerem vzroke za izzive s katerimi se soočamo v življenju, odkrivamo in odpravljamo na nivoju našega energijskega polja.

Metoda energijske psihologije nam s svojimi temeljnimi principi in praktičnimi orodji pomaga ozavestiti, zakaj se vedno znova soočamo s podobnimi izzivi na določenih področjih svojega življenja, katera podzavestna prepričanja in čustva so povezana z njimi, iz katerih izkušenj izvirajo naša podzavestna čustva in prepričanja ter kako jih reprogramiramo, da presežemo stare vzorce delovanja in v svoje življenje začnemo privlačiti drugačne izkušnje.

Celodnevna delavnica energijske psihologije je zasnovana tako, da vam pomaga ozavestiti izvor vaše trenutne čustvene stiske in vam ponudi praktična napotke za odpravljanje čustvenih blokad in vzpostavljanje energijskega ravnovesja.

KAKO SPOZNATE NA DELAVNICI ENERGIJSKE PSIHOLOGIJE?

Na celodnevni delavnici korak za korakom ozaveščate različne aspekte svoje duševnosti ter ustvarjate prostor za tisto zavedanje, ki je v tej točki vašega življenja bistveno, da naredite premik (preskok), ki si ga želite.

1. DEL: V prvem delu delavnice spoznate teoretične osnove energijske psihologije, ki predstavljajo temelj za bolj poglobljeno notranje delo, ki sledi v nadaljevanju delavnice. Spoznate, kakšna je energijska anatomija človeka, kaj so to energijska središča, kakšne so psihološke funkcije glavnih energijskih središč in, kako njihovo stanje vpliva na naše psihično počutje.

2. DEL: V drugem delu delavnice spoznate, kako se glavna energijska središča razvijajo v času našega otroštva in, kako specifične travmatične izkušnje, ki jih doživimo v posameznih fazah razvoja energijskih središč povzročijo blokade v njih ter posledično vplivajo na naš osebnostni razvoj (razvijemo vzorce čustvovanja, mišljenja in delovanja, ki ni v skladu z našim pravim jazom).

3. DEL: V tretjem delu delavnice ozavestite, kako so izzivi s katerimi se trenutno soočate na različnih področjih svojega življenja (npr. kronična izčrpanost, depresija, anksioznost, pomanjkanje življenjskega smisla, zdravstvene težave, finančne težave, težave v odnosih itd.) povezani s stanjem vaših energijskih središč in, katera vaša podzavestna čustva in prepričanja povzročajo energijske blokade, zaradi katerih se soočate z vedno istimi izzivi na določenih področjih svojega življenja.

4. DEL: V četrtem delu delavnice spoznate, kako po korakih pristopiti k odpravljanju energijskih blokad, zaradi katerih se soočate z izzivi na enem ali večih področjih svojega življenja in, kako s preprostimi energijskimi tehnikami postopoma odpravite energijske blokade in vzpostavite ravnovesje v vseh energijskih središčih.

5. DEL: V petem delu delavnice izvedemo 20 minutno skupinsko energijsko transmisijo, s katero integriramo spoznanja celega dne ter vzpostavimo uravnovešen pretok energije skozi vsa energijska središča.

KAKO SE PRIJAVITE NA DELAVNICO ENERGIJSKE PSIHOLOGIJE?

Več informacij o delavnici in spletni obrazec za prijavo na delavnico najdete na spletni povezavi tukaj: http://www.kvantnozivljenje.si/dogodki-delavnica-osnove-energijske-psihologije

V primeru dodatnih vprašanj pa lahko pišete tudi na info@kvantnozivljenje.si.