Opis

Delavnice Notranja Preobrazba so namenjene vsem, ki si želijo poglobljeno in usmerjeno delo na sebi. Prinašajo prebuditev širšega zavedanja in razumevanje sebe v toku življenjskih situacij. Razvijanje ljubečega odnosa do sebe in sveta, ki nas obkroža raztaplja omejitve in nam odpira vrata v naš osebni in duhovni napredek.

Delavnice Notranja Preobrazba potekajo vsak petek od 18:30 do 20:30 v Sostrem.

Vsaka delavnica je unikatna. Običajno na začetku, se po potrebi s pogovorom ozavestijo morebitne stresne in težavne situacije, izzivi, namere in potrebe prisotnih. V nadaljevanju se razvije delavnica skladno z energijskimi potrebami sodelujočih. Sledi izvajanje raznovrstnih energijskih, gibalnih, meditativnih in vizualizacijskih tehnik, katere se med seboj razlikujejo po namenu uporabe.

S temi vajami se prizemljujemo in sidramo v prisotnosti tukaj in zdaj, krepimo fizično telo, sproščamo napetosti, zbiramo razpršeno energijo, odpiramo in čistimo čakre ter energijske, čustvene in mentalne blokade, odpuščamo zamere, razrešujemo medsebojne odnose, režemo omejujoče vezi, osvetljujemo svoje negativne vzorce vedenja in pretekle napake, se povezujemo z višjimi nivoji, usmerjamo energijo v želene spremembe, cilje, situacije…

Udeleženci se lahko na delavnicah Notranja Preobrazba soočijo z raznimi blokadami kot so travmatična doživetja iz preteklosti, strahovi, jezo, žalostjo, razne bolečine itd. in jih skozi proces energijskega zdravljenja in transformacije odpravijo. To delo poteka v varnem okolju z mojo energijsko podporo ter prisotno zaščito in pomočjo višjega vodstva. (vodniki, mojstri, svetlobne entitete)

Pridružite se nam lahko kadarkoli med sezono, za udeležbo ne potrebujete predhodnega znanja in izkušenj. Potrebujete samo iskreno željo in namen po spremembi.
Za obisk delavnice so priporočljiva športna oblačila, podloga za ležanje in voda. Prispevek za delavnico je 20 EUR. Prijave in informacije: 031 669 824 ali dario.music.design@gmail.com