Opis

Krajša delavnica v nedeljo 19. januar 2020 v Ljubljani vsebuje vaje iz zakladnice zelo starih oblik Qigonga.

Qigong je močan sistem zdravilne in energijske medicine, ki tradicionalno izhaja iz Orienta. Je umetnost in spretnost uporabe naravnega dihanja, nežnega premikanja in meditativnega stanja, kar na podzavestnem nivoju omogoča čiščenje, krepitev in kroženje vitalne energije (qi). Qigong vadba zato podpira pot k boljšemu zdravju in vitalnosti ter umirjenemu stanju duha. V vadbi za krepitev imunskega sistema sta združeni stari tehniki: Nei Gong (notranje delo) in Dao Yin (pretok energij).

Izvajanje izbranih vaj v življenje posameznika vnaša več veselja in zdravja, odpravlja stres, izčrpanost, zaskrbljenost in notranje blokade. Učili se bomo učinkovitih naravnih postopkov, kako združiti kretnje, dihanje in usmerjanje pozornosti, da se okrepi lastne naravne samo-zdravilne sposobnosti. Na ta način se lahko blaži in odpravlja bolečine, si izboljša počutje, krepi vitalnost in odpravlja negativne učinke izgorelosti zaradi stresa.

Poučuje Igor Gregorc, senior učitelj taijiquana in qigonga, ki se že več kot dvajset let ukvarja s podajanjem znanj sprostilno-meditativnih in energijskih veščin Orienta.

Vaje ne zahtevajo posebnih oblačil ali pripomočkov in so primerne za vse starostne skupine.

URNIK DELAVNICE: od 9.00 do 12.00

LOKACIJA: Ljubljana, Center PREMIK, Neubergerjeva 9

CENA DELAVNICE: 40€

PRIJAVE: solanotranjemoci@gmail.com

Prijava je obvezna zaradi rezervacije mesta in priprave gradiv.
Prijave sprejemamo na e-mail: solanotranjemoci@gmail.com

PRISRČNO VABLJENI !

Domov – Tai chi šola

Slike