Opis

DP4 je enostavna in učinkovita metoda, ki jo lahko uporabljamo kot pomoč pri mnogih nezaželjenih izkušnjah, različnih neprijetnih stanjih, omejujočih čustvih, napačnih verovanjih, prepričanjih … v kar so se prepričali že mnogi posamezniki.

Z DP4 metodo hitro in učinkovito presežete in transformirate svoje probleme, strahove in ostale težave in vzpostavite osebnostne lastnosti, ki si jih želite imeti. Osnova tega sistema je polarnost, ki je v naših življenjih stalno prisotna ( sreča-žalost, dobro-slabo, mir- napetost, dajanje-sprejemanje, imeti- ne imeti…)

DP4 je hiter in učinkovit proces Spiritualne Tehnologije in kvantni preskok v domeni alternativne psihoterapije. Avtor metode je Živorad Mihajlović Slavinski, svetovno poznani raziskovalec alternativne psihoterapije in ezoterike, avtor mnogih različnih knjig s področja osebne rasti in duhovnih področjih. Sedaj lahko trajno odstranite svoje probleme in probleme svojih bližnjih preko namerne nevtralizacije izbranih polaritet. Prav tako lahko ustvarite v sebi v kratkem času psihološke, čustvene in duhovne lastnosti katere sami želite imeti.

Komu je seminar namenjen?

Vsem posameznikom, ki iščejo pomoč pri odpravi svojih težav in problemov, vsem vrstam terapevtom pri učinkoviti nadgradnji njihovega znanja, osebam, ki želijo pridobiti učinkovito orodje za samopomoč in pri pomoči drugim.

Na seminarju udeleženci spoznajo in popolnoma obvladajo ta mogočni sistem. DP-4 je orodje s katerim pomagate sebi in drugim. DP-4 odpira vrata popolnoma nove dimenzije terapije in čustvene svobode. Če ga uporabite na nek svoj problem, negativno obnašanje, fobijo, strah, odlaganje obveznosti, strah pred avtoriteto, nesposobnost, da lahko govorite pred skupino neznanih ljudi in ga nato poskušate namerno doživeti, ga (jih) ne boste več mogli.

DP4 je univerzalna metoda in proces, ki ima izjemen potencial, saj je povsem prilagojen posamezniku in njegovemu problemu. DP4 je učinkovito orodje samopomoči in samorazvoja, saj v sebi vsebuje način delovanja, ki zanesljivo in učinkovito vodi k cilju.

Še besede enega najbolj vplivnih psihoanalitikov sodobnega časa Carla Gustava Junga: “Ničesar ne more obstajati brez svojega nasprotja. Dve sta bila eno na začetku in spet bosta eno na koncu. Popolni modrec sebe osvobaja od nasprotij, ker je spoznal povezavo med njimi in njihovo spreminjanje.”
Pomembno: Niso potrebne nobene izkušnje ali predznanje

Delo bo potekalo v majhni skupini. Prijave sprejemamo do zasedbe mest.

Datum in čas seminarja: sobota 8.2.2020 od 10.00 do 16.00 ure v Ljubljani ali individualno po dogovoru

Voditelj: Grega Gregorec, certificirani PEAT trener

Vsak udeleženec dobi potrebno gradivo.

Več o DP4 na
https://www.slohipnoterapija.org/dp4

Cena: 90 evrov . Ob prijavi dveh oseb je cena 80 evrov za posamezno osebo.

Vse informacije in prijave na tel: 051/783-072 ali na e-pošto:

grega.gregorec@gmail.com