Opis

Se želite naučiti avtentične TANTRA MASAŽE?

Delavnica »Duhovna umetnost dotika« je dobro strukturiran program vaj, ki jih je osnoval Somananda, moderni tantrik, jogi in ustanovitelj Somananda tantra šole. Ta kombinacija starodavnega znanja tantričnih energij in Ajurvedske masaže, z dodanimi tehnikami Taoističnih mojstrov, daje masaži presunljivo moč preobrazbe našega celotnega bitja, s katerimi dosežemo nivoje duše, ki prebivajo v globinah našega spolnega izražanja.

Tantra masaža obravnava vaše telo na energetskem in duhovnem nivoju, kar vas bo popeljalo v naslednjo dimenzijo vaše spolnosti in duhovnosti.

Delavnico vodi Jana Braniselj, predana jogini, učiteljica Tantra masaže, joge in meditacije. Ustanoviteljica šole joge »Yogini_znanje za razvoj« (www.yogini.si), ki vsako tedensko, v Ljubljani, organizira vadbo Tantra joge. Več let že asistira na delavnicah Somananda tantra šole (www.somananda.org) in organizira tečaje Somanada tantra šole v Sloveniji.

Asistent na tej delavnici je Rok Jagodič, terapevt Tantra masaze, študent Somananda tantra šole in študent Ajurvede v Tara joga šoli iz Slovenije, goreč zagovornik starodavnega principa »vira«.

Za dodatna pojasnila lahko pišete na mail: jana@yogini.si, z veseljem vam odgovorimo na vaša vprašanja.

Prijave
• Da bi zagotovili uravnoteženo in harmonično skupino, se lahko tega tečaja udeležite le ob predhodni prijavi.

• Ta delavnica vključuje goloto in osebno intimni dotik. Bistveno je, da so se tisti, ki se želijo pridružiti, pripravljeni odpreti in in pristopiti k tej temi zrelo, iskreno in spoštljivo. Prosimo, da pred prijavo realno ocenite sami sebe! Na delavnici ni direktne spolnosti in iz tega stališča, v učnem načrtu, ni spolnih aktivnosti.

Prijave na: info@yogini.si

Cena tečaja
– Cena za zgodnjo prijavo: 350 €, na voljo do vključno 23. avgusta 2019
– Cena za drugo zgodnjo prijavo: 390 €, na voljo do vključno 23. septembra 2019
– Redna cena: 430 €, začne veljati s 24. septembrom 2019

Cena tečaja vključuje vsa predavanja in vaje med trajanjem tečaja, prigrizke in pijačo med odmori. Kosilo ni vključeno v ceno.