Opis

Nepozabno Duhovno potovanje z NADI Readingom -branje življenja iz palminega lista, jyotish masterji, meditacije, templji

1. dan (13.2.): ZAGREB – DOHA

Zbor na letališču Zagreb, dve uri pred poletom. Sledi prijava za let. Odhod letala proti Dohu ob 08.50h. Prihod v Doho ob 16.00h. Nadaljevanje potovanja proti Colombu je ob 17.55h.

2. dan (14.2.): DOHA – COLOMBO – SIGIRIYA

Prihod v Colombo je ob 1.15h. Po opravljenih vseh carinskih formalnostih se opravi transfer do hotela v Negombo. Namestitev v hotelu, ter nočitev. Po zajtrku transfer do Colomba v Nadi center. Tukaj boste lahko pustili prstne odtise in se dogovorili za posamične datume oz. termine branja (po želji oz. neobvezno). Sledi prosti čas za kosilo, nato pa vožnja proti mestu Dambulla, ter obisk templja Cave Temple. Nato sledi transfer do hotela, namestitev, večerja in nočitev.

3. dan (15.2.): SIGIRIYA – KANDY

Sigirya – po zgodnjem zajtrku, sledi vzpon na Lions Rock, ter meditacija. Po meditiaciji sledi transfer proti mestu Kandy z obiskom Spice garden, ter postanek za koslilo. Po prihodu v mesto Kandy sledi prosti čas (ali pa obistk jyotish masterja) vse do odhoda na predstavo tradicionalnih plesov v Kandy Lake Clubu. Prosti čas za večerjo, namestitev v hotelu in nočitev.

4. dan (16.2.): KANDY – NUWARA ELIYA

Kandy – po zajtrku sledi obisk templja Temple of the Sacred Toth Relic, to je najpomembnejše mesto budističnih romarjev. Obisk botaničnega vrta Peradeniya. Prosto za kosilo. Po kosilu sledi transfer proti mestu Nuwara Eliya. Sledi sprehod skozi mesto. Nato sledi namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

5. dan (17.2.): NUWARA ELIYA – ELLA

Nuwara Eliya – po zajtrku obisk slapovi in tovarne čaja s sprehodom po platažah čaja. Prosto za koslilo. Sledi vkrcanje na znameniti vlak za Ellu, ter slikovita vožnja po pokrajini. Po prihodu namestitev v hotel, čas za proste sprehode in obiske restauracij, ter nočitev.

6. dan (18.2.): ELLA – UDA WALAWE

Ella – Po zajtrku sledi vzpon na Little Adams peak, to je ena najlepjših sprehajalnih poti, meditacija po želji. Sledi ogled znanega železniškega viadukta – Nine Arch Bridge. Prosto za kosilo. Sledi transfer do nacionalnega parka Uda Walawe. Odhod v sirotišnico za slone, kjer se bodo hranili slonji maldički. Nato sledi namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

7. dan (19.2.): UDA WALAWE – KATARAGAMA – BERUWELA

Uda Walawe – Jutarnji safari v nacionalnem parku Uda Walawe. Prihod v hotel kjer bo čas osvežitev, temu pa sledi transfer proti večvirskemu mestu Kataragama z postankom za kosilo. Temu sledi ogled templjev, ter blagoslovi. Temu sledi transfer proti mestu Beruwela, prihod v poznih urah, sledi večerja in nočitev.

8. – 11. dan (20.2. – 24.2.): BERUWELA (FAKULTATIVNI IZLETI)

Beruwela – proste aktivnosti, fakutativni izleti, transfer za Colombo v Nadi center na branje zapisa iz dogovorjena razporeda, meditacije, indivdualne obravnave in posvetovanja. Namestitev na podlagi polpenziona.

11. dan (24.2.): BERUWELA

Po zajtkru odjava iz hotela, možnost koriščenja skupnih hotelskih prostorov do 22 ure, skupna večerja, ter transfer proti letališču ob 22.30h.

12. dan (25.2.): BERUWELA – COLOMBO – DOHA – ZAGREB

Prihod na letališče dve uri pred poletom. Sledi prijava na let in polet letala ob 2.45h. Prihod v Doho ob 5.30h. Nadaljevanje poti proti Zagrebu ob 7.55h. Prihod letala v Zagreb ob 11.55h.

Vsakemu potniku Sanjskega življenja darujemo en individualni termin in skupno večerjo na dan odhoda.

Cena za plačilo iz tujine:

1.650,00€ po osebi (v dvoposteljni sobi)

Doplačilo za eno posteljno sobo: 300,00€

Za plačila iz tujine je možno pogodbeno plačilo na obroke z rokom zadnjega plačila do 14 dni pred potovanjem. Možnost plačila s kreditnimi karticami, izdanimi v Republiki Hrvaški, na več obrokov. Enkratno plačilo za revolving kreditne kartice z popustom do 7%. Enkratno plačilo z do 9% popustom na vaš račun.

Cena vključuje:

 • Prevoz z letalom po program, s letalskimi pristojbinami

 • Namestitev v hotelih z 2, 3 ali 4* na osnovi polpenziona (8) ali nočitev z zajtrkom (3), po programu (kategorizacija hotelov na Šrilanki ustreza uradni kategorizaciji hotelov na Šrilanki in se lahko razlikuje od evropskih standardov)

 • Posamezna obravnava ali posvet

 • Meditacije v Sigiryi in Elli

 • Transferji s turističnimi minibusi po programu

 • Angleški vodič s prevajalcem v hrvaški jezik

 • Vstopnice za: Kandy Lake Club (tradicionalni plesi), Temple of the Sacred Toth Relic, Butanični vrtovi u Kandyju, Lions Rok, Cave Temple Dambulla, Nacionalni park Uda Walawe – jutarnji safari in obisk sirotišnice slonjih mladičkov, ter vlak na relaciji Nuwara Eliya – Ella

 • Organizacijo in pripravu potovanja

Cena ne vključuje:

 • Dodatne usluge, obroke, fakultativne izlete in osebne potrošnje posameznega potnika

 • Napetnine za voznike in vodiče

 • Stroške v Nadi centru

 • Transfer Beruwela – Colombo – Beruwela (za storitve Nadi centra), 25€

Aktivnosti in fakultativnih izletov (8.-11. dan):

 • Poldnevni izlet na zavetišče želv „See Turtel Project“ in rečni safari ob Bentota reki. Prevoz in vstopnina, 25€

 • Šola surfanja (2 uri), 10€

 • Dvourni obisk Brief Garden – hiše arhitekta Bevis Bawe. Obisk z izjemno lepoto in urejenimi vrtovi in hišnimi muzejskimi eskopnati. Prevoz in vstopnina: 20 €

 • Ajurvedski tretmaji – cena je odvisna od izbranega tretmaja. Plača se v ayuarvedskom centru po aktualnem ceniku.

Za več informacij in prijavo potovanja obiščite: https://irinakacianivetic.com/zivotna-sanjaonica-vas-vodi-na-nezaboravno-duhovno-putovanje-u-sri-lanku/

ali po telefonu na: + 385-91-1610999.