Opis

Hočeš več energije, boljše počutje, premagati stres in utrujenost, povečati finance, izboljšati posel, se energijsko napolniti za večjo učinkovitost, fokus in večje rezultate, obuditi partnerstvo in seksualno energijo?

Kaj je Energijski Pretok?
– intenzivno energijsko polnjenje,
– hitra regeneracija kreativne energije,
– zdravljenje, spreminjanje frekvence,
– večanje energijskega potenciala,
– energijsko plutje in vrhunsko uživanje,
– doživetje višjih energijskih nivojev.

Vabim te na brezplačno spletno delavnico
Kdaj: 7.11.2019 ob 18 uri.
Kje: Spletna delavnica (za dostop potrebuješ mobilni telefon ali računalnik in internet)
Navodila: Dobiš po emailu takoj po prijavi!
Prijava: https://www.miranpeterman.com/delavnice/brezplacna-energijska-meditacija-energijski-pretok/

Zakaj Energijski Pretok?
Življenje je Energija in Energija je življenje. Če hočemo v življenju doseči rezultat, potrebujemo znanje in informacije in Energijo. Ljudje mislijo, da je znanje tisto, ki jih loči od rezultata, pa to ni res. Znanje je najlažje dobiti. Ljudje se rodimo z določeno, omejeno kapaciteto energije, ki jo v toku življenja porabljamo. Razumeti moramo, da Energijo delimo na Življenjsko energijo in Kreativno energijo. Življenjsko uporabljamo zato, da živimo, obstajamo, funkcioniramo. Kreativna energija oz. spolna energija, pa je tista, ki jo uporabljamo za doseganje naših rezultatov.

Življenjsko energijo regeneriramo s pomočjo hrane, spanja, meditacije. Kreativno energijo pa je bistveno težje regenerirati. Če nimamo dovolj kreativne energije in želimo doseči rezultat, za rezultat pa energijo potrebujemo, gre ta rezultat na škodo naše življenjske energije. Posledica je, da smo utrujeni, potem izčrpani in izgoreli. Če nimamo in ne znamo regenerirati svoje kreativne energije, dejansko menjamo svoje življenje za finančno energijo. To je neke vrste moderno suženjstvo. Zato smo na začetku vedno bolj utrujeni, zmanjša se nam privlačnost, iztrošeni in se zelo hitro postaramo.

Če nimamo dovolj energije, če nimamo dovolj velike kapacitete energije, ne moremo doseči rezultata.

Kakšne je razlika med Meditacijo in Energijskim pretokom?
Meditacija je na nek način tehnika umirjanja duha in telesa, notranje raziskovanje, dostop do višjih stanj zavesti. Obstajajo različne meditativne tehnike. Koristi meditacije so boljše počutje, stanje miru, večji fokus, umiritev, globoka sprostitev, večja pozornost, zavedanje, stik s sabo, spoznavanje, razsvetljenje, manj stresa, številni pozitivni učinki na zdravje.

Energijski pretok je intenzivno energijsko polnjenje, hitra regeneracija kreativne energije, zdravljenje, spreminjanje frekvence, večanje energijskega potenciala, energijsko plutje in vrhunsko uživanje, doživetje višjih energijskih nivojev. Glavne koristi so regeneracija kreativne energije, premaganje stresa in utrujenosti, več energije, boljše počutje, povečanje financ, izboljšanje posla, obuditev partnerstva in seksualne energije, energijsko polnjenje za večjo učinkovitost, fokus in večje rezultate. Gre za povezavo s posebno Energijsko frekvenco, ki to omogoča.

Pri meditaciji se povezujemo in delamo na življenjski energiji, pri Energijskem pretoku pa kreativni energiji. Razlika je v frekvenci. Priporočam obe tehniki. Zavedati pa se moramo, da nam samo meditacija NE bo pomagala odpraviti utrujenosti in izgorelosti! Potrebujemo tudi Energijski Pretok.

Moja izkušnja Energijskega Pretoka
Piše se julij 2015.

Prvič sem sedela v skupini ljudi na delavnici energijskega sproščanja in polnjenja z energijskim pretokom kreativne energije, kjer nas je Miran v začetku vodil, da smo se naravnali na pravo frekvenco, nato pa smo se predali energijskemu polnjenju, zdravljenju in tuširanju.

Moje telo je preplavila nežna, mehka, topla energija. Začutila sem svoje duhovne vodnike, angele, zdravilce, belo bratovščino in druge, ki so čakali, da lahko pričnejo delati duhovne operacijje, zdravljenja in polnjenje mojega telesa in uma z novo svežo energijo.

To je bilo najlepše in najmočnejše doživetje, kar sem jih kdajkoli doživela (če upoštevaš, da sem sama rei-ki mojstrica, EFT izvajalka, da sem več let izvajala energijske vaje za telo, hodila po žerjavici, bila iniciarna v življenje s prano, hodila na različne meditacije, tantro, kundalini dviganje energije itd…)!

Ne le, da me je energijsko sproščanje napolnilo z upanjem, ki mi ga je takrat primanjkovalo, ampak, me je napolnilo z energijo do te mere, da sem imela resničen zalet (beri gorivo), da sem lahko začela premikati meje svojega življenja.

Od takrat sem to izkušnjo z energijskih sproščanjem sprejela za svojo in jo živim vsak dan.
(Karmen Logant – ESCoach)