Opis

­čĺź­čĺź­čĺźPOLNA MAGI─îNA LUNA JE TUKAJ

Vabim vas na izjemno GONG KOZMI─îNO MEDITACIJSKO POTOVANJE, ki se bo odvijalo SREDO, 13. NOVEMBRA 2019 s pri─Źetkom ob 19.30 uri v Hotelu Bau Maribor.

Veselim se ga, kot se veselim vsakega novega dne in veselim se videti in spoznati vsakega izmed vas.

Polna luna je ─Źas, ko z lahkoto odpustimo iz svojega ┼żivljenja tiste fiksne poglede na stvari, ljudi, dogodke, ┼żivljenje, ki kreirajo vedno znova in znova frustracijo, jezo, ┼żalost, te┼żo, stisko, ki jo ─Źutimo. Vse to se odra┼ża v komunikaciji do sebe in posledi─Źno tudi do drugih ljudi v svoji okolici.

Polna luna v znamenju BIK bo odli─Źna za dosego dolgoro─Źnega cilja. Pomagala nam bo spremeniti sanje v resni─Źnost, saj aktivira glavni planetarni vidik leta 2019.

SANJE SE URESNI─îIJO!

─îutili bomo veliko pobudo, sre─Źo in ZAGOTOVLJEN USPEH!

Zato sem za vas pripravila dvojno mo─Ź delovanja dveh energij, zdru┼żeni na lokaciji Hotela Bau Maribor.

Zakaj sem ravno izbrala gong meditacijo?
Gong meditacija je edinstvena vrsta zvo─Źne prakse, ki vklju─Źuje uporabo terapevtskih gong zvokov in vibracij za doseganje prostora v katerem se lahko popolnoma sprostimo, odpustimo omejitve in se na novo reprogramiramo. Ta praksa se imenuje tudi ┬╗gong kopel┬ź, ker so udele┼żenci ┬╗kopani┬ź v meditacijskih zvo─Źnih valovih. Cilj ┬╗gong meditacije┬ź je ponavadi terapevtski, medtem ko ima meditacija pozornosti veliko terapevtskih koristi, toda njen globlji cilj je zavedanje in ┼żiveti v trenutku ZDAJ.
Gre za razumevanje, da vse oblike snovi – vklju─Źno s celicami na┼íega telesa – vibrirajo na razli─Źnih frekvencah.
Zvo─Źna terapija se ┼że dolgo uporablja za laj┼íanje ┼ítevilnih zdravstvenih stanj. Gre za razumevanje, da vse oblike snovi – vklju─Źno s celicami na┼íega telesa – vibrirajo na razli─Źnih frekvencah. Dejavniki, kot so stres, napetosti, pri─Źakovanja dru┼żbe in veliko drugega, povzro─Źajo, da celice in organi v na┼íem telesu za─Źnejo vibrirati druga─Źe. Poru┼íi se ravnovesje.

Kako se izvaja gong meditacija?
Ve─Źina ljudi, ki sodelujejo v gong kopelih le┼żijo na blazini. Dodajo vzglavnik in odejo in vse, kar morate storiti, je le┼żite v udobnem polo┼żaju, se sprostite in zaprete o─Źi. Sprva se gong igra zelo ne┼żno, kasneje se zvoku dodajo ┼íe zvon─Źki, zvok valov, tibetanskih posod. Ker je namen meditacijskega gong zvoka popolna sprostitev, se glasnost nikoli ne dvigne na neudobne nivoje.
Gong zvok se pogosto menja, da ne nastane fiksen, enoli─Źen ritem. Zvo─Źni dra┼żljaji v procesu gong kopeli vodijo do ugodno spremenjenih frekvenc mo┼żganskih valov. Prvo stanje mo┼żganskih valov, ki ga je treba dose─Źi, je alfa stanje zavesti, ki je definirana s frekvencami med 8 in 12 Hz. Alfa mo┼żganski valovi so povezani z ustvarjalnostjo in ob─Źutki sprostitve. V tem stanju ljudje do┼żivljajo sanje, asociativno razmi┼íljanje in animirano domi┼íljijo. Temu stanju hitro sledi pritok theta mo┼żganskih valov, ki padejo med 4 in 7 Hz. Obi─Źajno je stanje theta mo┼żganskih valov povezano z globoko meditacijo, hipnozo in REM spanjem.

Kakšne so koristi gong meditacije?
Gong zvo─Źna terapija se izvaja ┼że tiso─Źe let. Danes navdu┼íenci verjamejo, da gong kopeli lahko pomagajo zmanj┼íati stres in osvoboditi ─Źustvene blokade. Znanstveni dokazi ka┼żejo, da dolo─Źene oblike zvo─Źne terapije povzro─Źajo, da se po┼íkodovane verige ─Źlove┼íke DNA popravijo same. Nekateri toni naj bi spodbujali vitalnost in tudi pove─Źali sre─Źo. ┼átevilne alternativne zdravstvene klinike ponujajo zdravo terapijo, kot je meditacija z gongom, ki pomaga pri obvladovanju razli─Źnih bolezni. Glasbena terapija je nedvomno najpomembnej┼ía oblika zvo─Źne terapije in mnogi glasbeni terapevti, enako kot Roman Gosti┼ía imajo ustrezen certifikat, ki potrjuje zahtevo standardov postavljenih na tem podro─Źju. Glasba je pokazala, da laj┼ía ┼ítevilne te┼żave, vklju─Źno z bole─Źino, osamljenostjo in depresijo. Glasbena terapija se zdaj pogosto ponuja v klini─Źnih okoljih, kot so bolni┼ínice, klinike in hospici.

Zase lahko re─Źem in tudi za vse, ki so bili GONG ZVO─îNI MEDITACIJI, da je izku┼ínja resni─Źno ─Źarobna in po sami kopeli je po─Źutje spremenjeno.

Vse je nesko─Źna melodija hvale┼żnosti.

ZATO VAS VABIM.

Vabim v magi─Źne vibracije spro┼í─Źanja, ne┼żne, lahkotne, radostne in veli─Źastne.
Gong se je uporabljal ┼że pred 4.000 leti in je znan kot in┼ítrument izredne transformacijske mo─Źi. ┼Że tedaj so ga uporabljali mnogi zdravilci kot svoje orodje. Njegov ocean zvoka na┼íe celostno bitje na vseh ravneh preporaja in harmonizira. Njegov zvok pomlajuje na┼ía telesa in nam odpira do┼żivljanje polnosti ┼żivljenjske energije.

S seboj prinesite le┼żalko, kaj za pokriti, vzglavnik, veliko vode. S pitjem vode pri─Źnite ┼że dan prej. Pridite 15 minut prej, da najdete svoj prostor in se v miru pripravite na izkustveno GONG KOZMI─îNO MEDITACIJO.

Doprinos je 20ÔéČ.

ZA─îNEMO OB 19.30 URI.

Prijavite se na 040 337 369 ali dotik.srecnegasrca@gmail

Z vami bova:

Roman Gosti┼ía, glasbenik in Razvojni Coach. Je tako reko─Ź rojen z glasbo, saj se je ┼że skozi osnovno ┼íolo izobra┼żeval tudi na glasbenem podro─Źju. Je u─Źenec velikega mojstra gongov Dona Conreauxa iz New Yorka. Izobrazba s podro─Źja klasi─Źnih masa┼ż, pa mu je pomagala pri raziskovanju in poglabljanju zvo─Źnih masa┼ż.

Dina Ko┼íir, Usui Reiki mojstrica in u─Źiteljica, praktik ThetaHealinga (ThetaHealing┬« Osnovni DNA (Basic), ThetaHealing┬« Nadaljevalni DNA (Advanced), ThetaHealing┬« Manifestacija in Obilje, ThetaHealing┬« Mavri─Źni otroci), izvajalka Access Consciousness Bars negovanja, MTVSS, Facelift praktik, telesnega procesa Korekcija vida in pozivanje slepote, kristaloterapevtka in aktivna voditeljica skupinskih vodenih meditacij.

Naj vse ┼żivljenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veli─Źastno.

Iz srca vabljeni,

Dina & Roman
ÔÖą